فالکون ۹ با وجود فرود موفقیت آمیز، بخاطر سرعت جانبی بالا روی سکو واژگون شد

بامداد امروز اسپیس ایکس یک موشک فالکون ۹ دیگر را روانه‌ی فضا کرد تا کپسول دراگون را راهی ایستگاه بین‌المللی فضایی کند، اما بازگشت این راکت موفقیت آمیز نبود و اسپیس ایکس نتوانست برای چندمین بار این موشک را به سلامت روی سکوی شناور بنشاند. فالکون ۹ با وجود فرود موفقیت آمیز، بخاطر سرعت جانبی بالا روی سکو واژگون شد

براساس اطلاعات ارائه شده، موشک فالکون ۹ پس از پرتاب و جدا شدن کپسول دراگون برای اتصال به ایستگاه بین‌المللی فضایی راه بازگشت به سوی زمین و سکوی شناوری را پیش گرفته که در انتظار فرود این راکت بوده است. ایلان ماسک فرود این موشک روی سکوی شناور را موفقیت آمیز خوانده، اما این موشک نتوانسته پایداری خود را حفظ کند و در نتیجه در پایان روی سکو سقوط کرده است. دلیل سقوط موشک پس از فرود موفقیت آمیز، سرعت بیش از حد جانبی بوده است. یقینا کنترل پایداری راکتی که ۶۸ متر طول و نیم تن وزن دارد، کار بسیار مشکلی است. البته باید به این موضوع نیز اشاره کرد که نشاندن موشک ولو برای چند ثانیه را باید موفقیتی برای اسپیس ایکس خواند.  ایلان ماسک دیروز با انتشار توئیتی به این موضوع اشاره کرد که شانس موفقیت فرود راکت‌های فاکلون تا پایان سال جاری ۸۰ درصد است، چراکه تعداد آزمایش‌ها و در واقع‌ پرتاب‌ها کمتر از میزانی است که بتوان در پایان به نتیجه‌ی قابل قبولی رسید.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.