سفینه فضایی مدیر عامل آمازون آماده حرکت است

آقای Jeff Bezos به عنوان مدیر عامل مجموعه بزرگ آمازون با تولید و تست نهایی موتور BE-۳ قصد دارد تا در صنعت هوا فضا گام بردارد و ماموریت های ویژه ای را بر عهده گیرد.

سفینه فضایی مدیر عامل آمازون آماده حرکت است

این موتور به سادگی می تواند سفینه های فضایی را با خود حمل کند یا محموله های مهم و حیاتی برای ایستگاه فضایی ارسال کند. با بهره گیری از موتور BE-۳ در کنار نسل جدید کپسول فضایی Shepard، به سادگی می توان محموله های مهم و حیاتی برای ایستگاه فضایی ارسال کرد و مهم ترین وظیفه این پروژه نیز کمک رسانی به افراد حاضر در ایستگاه فضایی است.

همچنین وظیفه دیگری که فضاپیمای تولید مشترک آمازون و Blue Origin بر عهده خواهد گرفت، حمل ماهواره ها به مدار تعریف شده است تا در پروژه های تحقیقاتی نیز ردپای نسل جدید Shepard و موتور BE-۳ دیده شود. البته تست های کامل این دو با موفقیت صورت گرفته است، اما اطلاعات دقیقی از محل انجام تست منتشر نشده است. همچنین این دو مجموعه برای همکاری و امضای قرار داد تجاری با NASA باید تست های پرواز کامل تری را پشت سر بگذارد که به نظر می رسد در این زمینه مشکلی وجود نداشته باشد. به اعتقاد آقای Rob Meyerson به عنوان نماینده مجموعه Blue Origin، تنها پس از امضای قرارداد با ناسا می توان از این پروژه کسب درآمد کرد. اولین پرواز رسمی و ماموریتی کپسول Shepard به همراه موتور BE-۳ در اواخر سال ۲۰۱۵ انجام می شود و ماموریت دقیق این مجموعه تا کنون مشخص نگردیده است.