کهکشان راه‌شیری ۵۰ درصد بزرگتر از تصورات پیشین!

تحقیقات جدید حاکی از آن است که رشته حلقه‌مانند در اطراف راه‌شیری، احتمالا به این کهکشان تعلق دارد و در این حالت اندازه این کهکشان ۵۰ درصد بزرگتر از تصورات قبلی می‌شود. کهکشان راه‌شیری ۵۰ درصد بزرگتر از تصورات پیشین!

به گزارش سرویس علمی ایسنا، اخترشناسان در این تحقیق با استفاده از بررسی دیجیتالی آسمان اسلون (SDSS) اقدام به جمع داده برای تجزیه و تحلیل روشنایی و فاصله ستارگان در لبه کهکشان راه‌شیری کردند.

نتایج بدست آمده نشان می‌دهد که لبه دیسک کهکشان دارای شیارهایی از ستارگان، درست مانند لبه راه‌راه مقوا است.

«هایدی نیوبرگ» از اخترشناسان موسسه پلی‌تکنیک رنسلر در نیومکزیکو تأکید کرد: به نظر می‌رسد که این الگوها ادامه ساختار مارپیچی کهکشان راه‌شیری و احتمالا مربوط به آن هستند.

احتمالا یک کهکشان کوتوله در دیسک راه‌شیری غوطه‌ور شده و ریز‌ موج‌هایی را برجای گذاشته است.

رشته حلقه‌مانند اطراف راه‌شیری اصطلاحا حلقه تک‌شاخ (Monoceros Ring) نامیده می‌شود که در فاصله بیش از ۶۵ هزار سال نوری از مرکز کهکشان واقع شده است.

با جای دادن این حلقه در نقشه راه‌شیری، اندازه این کهکشان از ۱۰۰ هزار به ۱۵۰ هزار سال نوری گسترش یافت.

برای وضوح بالاتر، دید سه‌بعدی از حلقه تک‌شاخ و مشاهده سایر حلقه های دورتر از تلسکوپ گایا استفاده شد. همچنین در میان گازهای اطراف کهکشان راه‌شیری، مجموعه‌ای از آشفتگی‌ها و نوسانات در بخش خارجی کهکشان مشاهده شد که می‌تواند نشانه‌ای از یک کهکشان مزاحم باشد؛ اما این یافته به تحقیقات بیشتری نیاز دارد.

نتایج این تحقیق در مجله Astrophysical منتشر خواهد شد.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.