در زمینه ماهواره بر چیزی کم نداریم

رییس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به توان جمهوری اسلامی ایران در عرصه هوافضا گفت: ما تا کنون در زمینه ماهواره برها چیزی کم نداشته و نداریم. در زمینه ماهواره بر چیزی کم نداریم

سردار سرلشکر بسیجی سید حسن فیروزآبادی در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار حوزه دفاعی - انتظامی گروه اجتماعی ایرنا ساخت ماهواره و ماهواره برها را دو معقوله متفاوت دانست و عنوان کرد : کار ساخت ماهواره های ایرانی را شماری از دانشمندان در تخصص های مختلف بر عهده دارند.

جمهوری اسلامی ایران تاکنون ماهواره های 'امید' ، 'رصد'، 'نوید و 'فجر' را با استفاده از ماهواره برهای ایرانی به فضا پرتاب کرده است.

ماهواره فجر روز ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ و به مناسبت دهه فجر پس از پرتاب موفقیت آمیز در مدار زمین قرار گرفت و ارتباط آن با زمین برقرار شد.

فجر ماهواره ای ۵۲ کیلویی با شکل هندسی ۶ ضلعی با ارتفاع ۴۹ سانتیمتر و عرض ۳۵ سانتیمتر است.

این ماهواره از دوربینی پیشرفته بهره می برد که با استفاده از آن می تواند تصاویری با کیفیت بالا را به زمین ارسال کند. انتقال مداری، عکسبرداری برای نقشه برداری و هواشناسی و برخی محموله های تحقیقاتی از جمله ماموریت های این ماهواره است

رییس ستادکل نیروهای مسلح ساخت ماهواره برها تخصصی - نظامی دانست و یادآور شد: ساخت ماهواره برها که ماهواره را به مدار انتقال می دهد بر عهده نیروهای مسلح است.

سرلشکر فیروزآبادی با بیان اینکه ساخت ماهواره بر تخصصی موشکی است، تاکید کرد: ماهواره برها جز موشک های پرتابی هستند که ماهواره بر روی آنها نصب می شود و پس از قرار دادن ماهواره در مدار منهدم می شوند.

وی تاکید کرد که جمهوری اسلامی ایران تا کنون در زمینه ماهواره برها چیزی کم نداشته و ندارد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.