رییس مرکز ملی فضایی منصوب شد

طی حکمی از سوی معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، رئیس مرکز ملی فضایی منصوب شد. رییس مرکز ملی فضایی منصوب شد

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر جهانگیر جدی طی حکمی از سوی دکتر سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور به عنوان «رئیس مرکز ملی فضایی» منصوب شد.

در این متن این حکم آمده است: «با عنایت به حکم شماره ۱۰۴۶۳۸ ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران مبنی بر تشکیل مرکز ملی فضایی و نظر به مراتب تعهد، توانمندی‌ها و سوابق جنابعالی، ‌به موجب این حکم به سمت «رییس مرکز ملی فضایی» منصوب می‌گردید. شایسته است در راه‌اندازی مرکز ملی فضایی با هدف هماهنگی،‌ سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و نظارت با استفاده از ظرفیت‌های قانونی مربوط در مراکز علمی و تحقیقاتی و با رعایت قوانین و مقررات اهتمام لازم صورت پذیرد.

توفیقات روزافزون شما را از خداوند متعال خواستارم و امیدوارم در پرتو منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید نسبت به انجام مأموریت‌های محوله کوشا باشید.»

در خبر کوتاهی که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره این انتصاب منتشر کرده، هیچ اشاره ای به سوابق و رزومه علمی و کاری رئیس مرکزی که مسؤولیت سنگین سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و نظارت بر فعالیتهای فضایی کشور را عهده دار شده، نشده ولی بر اساس اطلاعات محدود موجود در اینترنت، معاونت پژوهش و نوآوری سازمان صنایع هوافضا و عضویت در ستاد توسعه هوافضا در کارنامه کاری جدی دیده می‌شود.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.