رییس مرکز ملی فضایی منصوب شد

طی حکمی از سوی معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، رئیس مرکز ملی فضایی منصوب شد. رییس مرکز ملی فضایی منصوب شد

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر جهانگیر جدی طی حکمی از سوی دکتر سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور به عنوان «رئیس مرکز ملی فضایی» منصوب شد.

در این متن این حکم آمده است: «با عنایت به حکم شماره ۱۰۴۶۳۸ ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران مبنی بر تشکیل مرکز ملی فضایی و نظر به مراتب تعهد، توانمندی‌ها و سوابق جنابعالی، ‌به موجب این حکم به سمت «رییس مرکز ملی فضایی» منصوب می‌گردید. شایسته است در راه‌اندازی مرکز ملی فضایی با هدف هماهنگی،‌ سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و نظارت با استفاده از ظرفیت‌های قانونی مربوط در مراکز علمی و تحقیقاتی و با رعایت قوانین و مقررات اهتمام لازم صورت پذیرد.

توفیقات روزافزون شما را از خداوند متعال خواستارم و امیدوارم در پرتو منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید نسبت به انجام مأموریت‌های محوله کوشا باشید.»

در خبر کوتاهی که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره این انتصاب منتشر کرده، هیچ اشاره ای به سوابق و رزومه علمی و کاری رئیس مرکزی که مسؤولیت سنگین سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و نظارت بر فعالیتهای فضایی کشور را عهده دار شده، نشده ولی بر اساس اطلاعات محدود موجود در اینترنت، معاونت پژوهش و نوآوری سازمان صنایع هوافضا و عضویت در ستاد توسعه هوافضا در کارنامه کاری جدی دیده می‌شود.