ژاپن نیروگاه فضایی می سازد

ژاپن با کمک امواج ماکروویو، برق تولید شده در نیروگاه فضایی را به زمین انتقال خواهد داد. ژاپن نیروگاه فضایی می سازد

به گزارش روزنامه وال استریت ژورنال، سازمان کاوش های فضایی ژاپن (Jaxa) اعلام کرد که عملیات انتقال بیسیمِ برق به یک هدف بسیار دقیق روی کره زمین را با موفقیت انجام داده است.

توکیو قصد دارد از این فناوری، برای انتقال برق خورشیدی در فضا به زمین استفاده کنید.

بر اساس این گزارش، پژوهشگران ژاپنی موفق شده اند ۱.۸ کیلووات برق را به امواج مایکروویو تبدیل و به گیرنده ای با فاصله ۵۵ متر انتقال دهند. سپس امواج مایکروویو در محل گیرنده، به برق مستقیم (DC) تبدیل شد.

ژاپنی ها آزمایش یادشده را روز یکشنبه در استان هیوگو در غرب ژاپن انجام دادند.

این نخستین پژوهش از نوع خود در جهان به حساب می آید.

پژوهشگران ژاپنی می خواهند از همین فناوری برای انتقال برق نیروگاه های خورشیدی در فضا به زمین استفاده کنند.

انرژی که خورشید در هر ساعت به زمین می دهد، اگر به برق تبدیل شود، از برق مصرفی کل بشر در یک سال بیشتر است.

دانشمندان ژاپنی، قصد دارند نیروگاه های خورشیدی تازه ای را در فاصله ۳۵ هزار کیلومتری از کره زمین بسازند.

این دانشمندان می گویند مجموعه ای گیرنده به شعاع سه کیلومتر روی زمین، می تواند با این فناوری، یک گیگاوات برق تولید کند که معادل کارکرد یک نیروگاه اتمی است.

سازمان کاوش های فضایی ژاپن می گوید اگرچه امواج مایکرویو در نیروگاه فضایی از همان نوع پرتوهای اجاق مایکرویو است، اما در مسیر ارسال به زمین، هیچ موجود زنده ای را نخواهد سوزاند، زیرا از 'چگالی انرژیِ' این امواج کاسته شده است.

دانشمندان انتظار دارند طرح نیروگاه فضایی تا سال ۲۰۳۰ به بهره برداری نهایی برسد.

منبع:ایرنا

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.