برگزاری چهاردهمین کنفرانس هوا فضا در ۷ محور

رئیس پژوهشکده مخابرات سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران با اشاره به اهداف چهاردهمین کنفرانس انجمن هوا فضای ایران گفت: چهاردهمین کنفرانس هوافضا در ۷ محور برگزار شده است. برگزاری چهاردهمین کنفرانس هوا فضا در ۷ محور

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، شروین امیری رئیس پژوهشکده مخابرات سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران در چهاردهمین همایش انجمن‌ هوا فضای ایران، با اشاره به اینکه فناوری هوا فضا به عنوان یکی ازمحوری‌ترین و کلیدی‌ترین فناوری‌ها در سند چشم‌انداز جمهوری اسلامی ایران مورد توجه قرار گرفته است، گفت: توجه به فناوری هوافضا علاوه بر موقعیت و جایگاه کشور در حوزه بین‌المللی نیز دارای اهمیت است و از این نظر دستیابی به افق‌های فضایی بالاتر در این بخش به رشد و ارتقای سایر صنایع داخلی نیز کمک می‌کند.

وی با اشاره به برگزاری چهاردهمین کنفرانس انجمن هوافضای ایران، ادامه داد: این کنفرانس در ۷ محور آیرودینامیک و پیش‌رانش، مکانیک پرواز و کنترل، سازه‌های هوایی فضایی، علوم و فناوری فضایی، مدیریت و مقررات صنایع هوافضایی، اویونیک و طراحی‌های سامانه‌های هوا فضا برگزار می‌شود.

رئیس پژوهشکده مخابرات سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران گفت: ۷۹۹ مقاله به این کنفرانس ارسال شد که پس از چندین مرحله داوری ۵۰۰ مقاله مورد پذیرش قرار گرفت که از این بین ۳۰۴ مقاله به صورت شفاهی و ۱۹۶ مقاله به صورت پوستری از امروز تا پنجشنبه در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ارائه می‌شود.

امیری از برگزاری کارگاه‌های تخصصی در حاشیه این کنفرانس خبر داد و گفت: برگزاری کارگاه‌های تخصصی، علمی، نمایشگاه، پنل‌ها و نشست‌های علمی با نگاه علمی از دیگر برنامه‌‌های این همایش است.