کشف سریعترین ستاره کهکشان راه‌شیری

ستاره‌شناسان دانشگاه هاوایی اخیرا ستاره‌ای را کشف کرده‌اند که با سرعت ۱۲۰۰ کیلومتر بر ثانیه در فضا حرکت می‌کند و سرعت آن برای نادیده گرفتن نیروی گرانش کهکشان کافی است. کشف سریعترین ستاره کهکشان راه‌شیری

ستاره‌شناسان پیش‌بینی کرده‌اند، سریعترین ستاره شناخته‌شده در کهکشان راه‌شیری موسوم به US ۷۰۸ که از کشش گرانشی فرار کرده است، در ۲۵ میلیون سال آینده وارد فضای میان کهکشانی می‌شود.

ستاره US ۷۰۸ احتمالا در نتیجه موج انفجار یک همتای ستاره‌ای به این سرعت رسیده که در نوع خود اولین به شمار می‌رود؛ این سرعت برای سفر از زمین به ماه طی پنج دقیقه کافی است.

به گفته محققان، ۲۰ ستاره دیگر کشف شده تاکنون که به سمت خارج کهکشان راه‌شیری در حرکت بوده‌اند، احتمالا انگیزه خود را از نزدیک شدن به ابرسیاهچاله‌ای که در مرکز راه‌شیری است، بدست آورده بودند.

ستاره US ۷۰۸ پیش از فرار در کهکشان، یک ستاره عظیم سرد بود، اما تقریبا تمام هیدروژن و هلیوم آن توسط شریک ستاره‌ای آن مکیده شده بود؛ به تصور دانشمندان،‌ این تغذیه انرژی احتمالا باعث تبدیل ستاره دوم به ابرنواختری عظیم شده است.

در صورت تائید، این گونه ستارگان گریخته می‌توانند درک بهتری را در مورد چگونگی شکل‌گیری ابرنواخترها ارائه کنند. از آنجایی که انفجارها مقادیر استانداردی از تابش را آزاد می‌کنند، دانشمندان می‌توانند فاصله آن‌ها را با سنجش میزان درخشش یا کم‌نوری‌شان محسابه کرده و سرعت منبسط شدن جهان را تعیین کنند.

منبع : تسنیم

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.