اولین زن ایرانی برنده جایزه پیشگامان فضا ۲۰۱۵ شد

انجمن ملی فضا در آمریکا اعلام کرد:جایزه پیشگامان فضا ۲۰۱۵ در کنفرانس جهانی توسعه فضا به انوشه انصاری اعطاء می شود. اولین زن ایرانی برنده جایزه پیشگامان فضا ۲۰۱۵ شد

به گزارش ایرنا از پایگاه اینترنتی اسپیس، انصاری اولین زن ایرانی- مسلمان فضانورد و اولین وبلاگ نویس فضایی است.

کنفرانس جهانی توسعه فضا اواخر ماه میلادی آینده (۲۰ تا ۲۴ ماه مه ۲۰۱۵) در تورنتو کانادا برگزار می شود. این جایزه به دلیل خدمات انوشه انصاری به جامعه فضایی اعطا می شود.

این سی و چهارمین کنفرانس بین المللی توسعه فضایی خواهد بود که در تورنتو کانادا برگزار می شود.

جایزه پیشگامان فضایی شامل یک کره ماه از جنس قلع نقره ای رنگ است که در کارگاه ریخته گری 'بیکر آرت' در 'پلیسرویل' کالیفرنیا ساخته شده است.

این کره الهام گرفته از مجسمه ای است که توسط 'دان دیویس' هنرمند معروف فضا و نجوم ساخته شده است.این جایزه در سال ۱۹۸۸ ایجاد شد و هر سال در بخش های مختلف اهدا می شود.

انوشه انصاری که نخستین فضانورد ایرانی به شمار می رود از پایه گذاران اصلی جایزه ۱۰ میلیون دلاری X Prize است که برای حمایت از تجاری سازی تحقیقات فضایی راه اندازی شده و نقش شایانی در ترغیب فعالیت های بخش خصوصی در حوزه فضا داشته است.

انوشه انصاری که متولد مشهد است از دوران کودکی رویای فضانوردی را در سر می پرورانده است.

وی مدرک کارشناسی خود را در رشته الکترونیک و مهندسی کامپیوتر از دانشگاه جرج میسون و سپس کارشناسی ارشد خود را در مهندسی الکترونیک از دانشگاه جرج واشنگتن دریافت کرده است.

انصاری ۲۷ شهریورماه ۸۵ به عنوان سفیر فضایی رهسپار فضا شد و بامداد هفتم مهرماه در حالی در استپ های سرسبز شمال قزاقستان بر سیاره مادری گام نهاد که طی ۱۱ روز حضور در فضا به واقع اثبات کرد همچنان که پیش از سفر اعلام کرده بود، صرفا یک گردشگر فضایی نیست.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.