اولین زن ایرانی برنده جایزه پیشگامان فضا ۲۰۱۵ شد

انجمن ملی فضا در آمریکا اعلام کرد:جایزه پیشگامان فضا ۲۰۱۵ در کنفرانس جهانی توسعه فضا به انوشه انصاری اعطاء می شود. اولین زن ایرانی برنده جایزه پیشگامان فضا ۲۰۱۵ شد

به گزارش ایرنا از پایگاه اینترنتی اسپیس، انصاری اولین زن ایرانی- مسلمان فضانورد و اولین وبلاگ نویس فضایی است.

کنفرانس جهانی توسعه فضا اواخر ماه میلادی آینده (۲۰ تا ۲۴ ماه مه ۲۰۱۵) در تورنتو کانادا برگزار می شود. این جایزه به دلیل خدمات انوشه انصاری به جامعه فضایی اعطا می شود.

این سی و چهارمین کنفرانس بین المللی توسعه فضایی خواهد بود که در تورنتو کانادا برگزار می شود.

جایزه پیشگامان فضایی شامل یک کره ماه از جنس قلع نقره ای رنگ است که در کارگاه ریخته گری 'بیکر آرت' در 'پلیسرویل' کالیفرنیا ساخته شده است.

این کره الهام گرفته از مجسمه ای است که توسط 'دان دیویس' هنرمند معروف فضا و نجوم ساخته شده است.این جایزه در سال ۱۹۸۸ ایجاد شد و هر سال در بخش های مختلف اهدا می شود.

انوشه انصاری که نخستین فضانورد ایرانی به شمار می رود از پایه گذاران اصلی جایزه ۱۰ میلیون دلاری X Prize است که برای حمایت از تجاری سازی تحقیقات فضایی راه اندازی شده و نقش شایانی در ترغیب فعالیت های بخش خصوصی در حوزه فضا داشته است.

انوشه انصاری که متولد مشهد است از دوران کودکی رویای فضانوردی را در سر می پرورانده است.

وی مدرک کارشناسی خود را در رشته الکترونیک و مهندسی کامپیوتر از دانشگاه جرج میسون و سپس کارشناسی ارشد خود را در مهندسی الکترونیک از دانشگاه جرج واشنگتن دریافت کرده است.

انصاری ۲۷ شهریورماه ۸۵ به عنوان سفیر فضایی رهسپار فضا شد و بامداد هفتم مهرماه در حالی در استپ های سرسبز شمال قزاقستان بر سیاره مادری گام نهاد که طی ۱۱ روز حضور در فضا به واقع اثبات کرد همچنان که پیش از سفر اعلام کرده بود، صرفا یک گردشگر فضایی نیست.