خبرگزاری «باشگاه فضایی»مجوز فعالیت گرفت

باشگاه فضایی با تصویب هیات نظارت بر مطبوعات، موفق به دریافت مجوز فعالیت در قالب خبرگزاری سراسری در حوزه علوم پایه و فنی مهندسی و در زمینه تخصصی علوم ستاره شناسی و فضا شد.

حمیدرضا کریم پور، صاحب امتیاز و مدیر مسوول باشگاه فضایی در این خصوص به خبرنگار ایسنا گفت: پس از سه سال فعالیت علمی و مستمر باشگاه فضایی به صورت نشست های علمی و پوشش رویدادها و گزارش های علمی، هیات نظارت بر مطبوعات با درخواست این مجموعه مبنی بر اخذ مجوز خبرگزاری، موافقت کرد.

وی در خصوص لزوم حضور این خبرگزاری در جامعه علمی عنوان کرد: پوشش خبری حوزه های تخصصی شرایط خاص خود را دارد و عدم رعایت آن باعث انعکاس ناقص یا غلط رویداد خواهد شد که ممکن است رسانه، جامعه مخاطب و جامعه علمی را متضرر کند.

کریم پور، زمان آغاز به کار رسمی باشگاه فضایی را با عنوان خبرگزاری، بهار سال آینده و در نشانی www.iir.ir اعلام کرد.

علاقه مندان به همکاری با این خبرگزاری می توانند درخواست خود را در پرتال باشگاه فضایی ایران که در همین نشانی فعال است، ثبت کنند.

باشگاه فضایی ایران به همت ماهنامه آسمان شب و با حمایت سازمان فضایی ایران از مهرماه ۱۳۹۱ با هدف ترویج دانش و فناوری فضایی در میان دانش آموزان، دانشجویان و عموم مردم همزمان با هفته جهانی فضا فعالیت خود را آغاز کرد.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.