خبرگزاری «باشگاه فضایی»مجوز فعالیت گرفت

باشگاه فضایی با تصویب هیات نظارت بر مطبوعات، موفق به دریافت مجوز فعالیت در قالب خبرگزاری سراسری در حوزه علوم پایه و فنی مهندسی و در زمینه تخصصی علوم ستاره شناسی و فضا شد.

حمیدرضا کریم پور، صاحب امتیاز و مدیر مسوول باشگاه فضایی در این خصوص به خبرنگار ایسنا گفت: پس از سه سال فعالیت علمی و مستمر باشگاه فضایی به صورت نشست های علمی و پوشش رویدادها و گزارش های علمی، هیات نظارت بر مطبوعات با درخواست این مجموعه مبنی بر اخذ مجوز خبرگزاری، موافقت کرد.

وی در خصوص لزوم حضور این خبرگزاری در جامعه علمی عنوان کرد: پوشش خبری حوزه های تخصصی شرایط خاص خود را دارد و عدم رعایت آن باعث انعکاس ناقص یا غلط رویداد خواهد شد که ممکن است رسانه، جامعه مخاطب و جامعه علمی را متضرر کند.

کریم پور، زمان آغاز به کار رسمی باشگاه فضایی را با عنوان خبرگزاری، بهار سال آینده و در نشانی www.iir.ir اعلام کرد.

علاقه مندان به همکاری با این خبرگزاری می توانند درخواست خود را در پرتال باشگاه فضایی ایران که در همین نشانی فعال است، ثبت کنند.

باشگاه فضایی ایران به همت ماهنامه آسمان شب و با حمایت سازمان فضایی ایران از مهرماه ۱۳۹۱ با هدف ترویج دانش و فناوری فضایی در میان دانش آموزان، دانشجویان و عموم مردم همزمان با هفته جهانی فضا فعالیت خود را آغاز کرد.