پایان دور سوم پیاده‌روی‌ فضایی در ایستگاه فضایی

دو فضانورد آمریکایی روز گذشته (یکشنبه) سومین پیاده‌روی فضایی خود در هشت روز گذشته را به منظور آماده‌سازی ایستگاه فضایی بین‌المللی برای ورود فضاپیماهای بیشتر به پایان رساندند. سوم

به گزارش سرویس علمی ایسنا، کاپیتان بری ویلمور، فرمانده ایستگاه فضایی به همراه تری ویرتس، مهندس پرواز ایستگاه، کار خود را طی پنج ساعت و ۳۸ دقیقه به انجام رساندند که یک ساعت سریعتر از زمان برنامه‌ریزی شده بود.

فضانوردان در این پیاده‌روی به نصب ۱۲۱ متر کابل، چند آنتن و بازتابنده‌هایی برای کمک به مسیریابی فضاپیماها در الحاق به ایستگاه پرداختند.

در دو پیاده‌روی قبلی، فضانوردان به نصب کابل‌ها و روغنکاری بخش‌های قفل‌شونده بازوی رباتیک ایستگاه فضایی پرداختند که به گفته ناسا، پس از یک دهه دچار «آرتروز» شده بودند.

پیاده‌روی فضایی روز یکشنبه، صد و هشتاد و هفتمین دور از این مأموریت‌ها در ایستگاه فضایی و یکی از چند پیاده‌روی برنامه‌ریزی شده در سال جاری به منظور آماده‌سازی آزمایشگاه مداری برای عصر جدیدی است که در آن، فضاپیماهای تجاری بیشتری به انتقال فضانوردان به زیر مدار خواهند پرداخت.

شرکت‌های بوئینگ و اسپیس‌ایکس در حال کار بر روی فضاپیمای جدیدی هستند که فضانوردان را به فضا منتقل کرده و دسترسی آمریکا به مدار زمین را برای نخستین‌بار پس از پایان برنامه شاتل ناسا در سال ۲۰۱۱ احیا خواهد کرد.

فضاپیمای سرنشین‌دار بوئینگ موسوم به CST-۱۰۰ قرار است اولین پرواز سرنشین‌دار خود را در اواخر سال ۲۰۱۷ انجام داده و شرکت اسپیس‌ایکس امیدوار است کمی پس از آن بتواند این مأموریت را تکرار کند.

مأموریت روز یکشنبه در حالی صورت گرفت که در پایان پیاده‌روی روز چهارشنبه (ششم اسفند) لباس فضایی ویرتس دچار مشکل شده و مقادیر کمی از آب وارد کلاه وی شد. کارشناسان ناسا پس از اطمینان از نبود خطر، به فضانوردان برای انجام مأموریت روز یکشنبه اجازه دادند که این مأموریت بدون مشکل انجام شد.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.