زیر دریایی غول‌آسا به شکار موجودات فضایی می رود

سازمان فضایی ناسا اعلام کرده است که قصد دارد در سال ۲۰۴۰ یک زیر دریایی به فضا ارسال کند.
    زیر دریایی غول‌آسا به شکار موجودات فضایی می رود

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران؛گفتنی است، آژانس فضایی در نظر دارد از این زیر دریایی برای کشف اقیانوس‌های هیدروکربنی در قمر تیتان بزرگترین قمر سیاره زحل استفاده کند.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، این زیر دریایی در بزرگترین اقیانوس تیتان واقع در قطب شمال این سیاره به زیر آب خواهد رفت.  وزن این زیر دریایی در حدود یک تن خواهد بود و می‌تواند یک متر بر سرعت تاثیر داشته باشد.

براساس برآوردها این زیر دریایی باید بتواند در دمای منفی ۱۷۹ درجه سلیسیوس آن اقیانوس‌ها به حرکت ادامه دهد و دچار یخ زدگی نشود.

هدف اصلی از ساخت و راه‌اندازی این زیر دریایی شناسایی عناصر به وجود آورنده حیات در اعماق این قمر در صورت وجود است.

قمر تیتان تنها قمر موجود در منظومه شمسی است که دارای دریاچه‌های مایع و دریاچه‌هایی بر روی سطح خود است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.