روسیه یک ماهواره انگلیسی به فضا پرتاب کرد

خبرگزاری ایتار تاس گزارش داد: روسیه یک ماهواره مخابراتی انگلیسی را به فضا پرتاب کرد. روسیه یک ماهواره انگلیسی به فضا پرتاب کرد

به گزارش ایرنا به نقل از ایتارتاس، ماهواره مخابراتی 'اینمارست-۵ اف ۲' عصر یکشنبه با یک فروند موشک فضاپیمای 'پروتون-ام' از پایگاه فضایی بایکانور روسیه در قزاقستان به فضا پرتاب شد.

ماهواره انگلیسی 'اینمارسات-۵ اف ۲' قرار است در مدار زمین در ارتفاع ۶۵ هزار کیلومتری قرار گیرد و فضاپیمای روسی ساعت ۷ بامداد فردا (دوشنبه) ماهواره را در این مدار قرار خواهد داد.

ماهواره 'اینمارسات-۵ اف ۲' به ارائه خدمات مخابراتی در مناطق آمریکای شمالی و جنوبی و منطقه آتلانتیک خواهد پرداخت.

روسیه از توانمندی فضایی خود برای ارائه خدمات فضایی به کشورهای دیگر ازجمله پرتاب ماهواره ها به فضا استفاده می کند.