اینترنت در کره مریخ راه اندازی می شود

برخی رسانه گزارش دادند: دانشمندان در برنامه های جدید خود سامانه سرویس و خدمات اینترنت در کره مریخ را راه اندازی می کنند. اینترنت در کره مریخ راه اندازی می شود

به گزارش ایرنا از راشا تودی ،'ایلان ماسک' مدیرکل شرکت فناوری های اکتشاف فضایی 'SpaceX 'در برنامه های جدید خود قصد ساخت سامانه سرویس و خدمات اینترنت با نام 'Marsnet ' را دارد.

طبق این گزارش به کمک این سرویس نه تنها ساکنان نقاط دورافتاده کره زمین، بلکه ساکنان کره مریخ نیز خواهند توانست به اینترنت دسترسی داشته باشند.

وی دراین باره گفت :پروژه جدید از اهمیت ویژه ای برای کره مریخ و امکان ایجاد ارتباط در این سیاره برخوردار است.

ماسک، پیش از این گفته بود که امیدوار است تا ۱۰ الی ۱۲ سال آینده، نخستین گروه انسانها را به مریخ بفرستد.

وی اضافه کرد :قرار است ارسال انسانها به مریخ از طریق فضاپیماهای این شرکت انجام شود،در هر صورت، پروژه اینترنتی کمپانی 'SpaceX ' می تواند امکان ورود ساکنان دورترین و محروم ترین نقاط کره زمین به شبکه جهانی را نیز فراهم سازد.

ماسک گفت :در این پروژه قصد دارد تا صدها ماهواره را در ارتفاع ۱۲۰۰ کیلومتری از سطح زمین قرار دهد. برخی از این ماهواره ها ممکن است در ارتفاع پایین تری قرار گیرند تا بدین ترتیب دسترسی اینترنت در کره زمین را بهبود بخشند.

به گفته وی این پروژه، زودتر از پنج سال آتی تحقق نخواهدیافت .

ماسک اظهار کرد :هدف از این پروژه ، ایجاد سامانه ارتباطی جهانی گستره تر وضعیت فعلی است که این پروژه با همکاری شرکت اینترنتی گوگل 'Google ' اجرا خواهد شد.

گوگل چندی پیش اعلام کرد که مبلغ یک میلیارد دلار را برای کمک به توسعه برنامه ی های شرکت 'SpaceX ' سرمایه گذاری کرده است.

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.