اینترنت در کره مریخ راه اندازی می شود

برخی رسانه گزارش دادند: دانشمندان در برنامه های جدید خود سامانه سرویس و خدمات اینترنت در کره مریخ را راه اندازی می کنند. اینترنت در کره مریخ راه اندازی می شود

به گزارش ایرنا از راشا تودی ،'ایلان ماسک' مدیرکل شرکت فناوری های اکتشاف فضایی 'SpaceX 'در برنامه های جدید خود قصد ساخت سامانه سرویس و خدمات اینترنت با نام 'Marsnet ' را دارد.

طبق این گزارش به کمک این سرویس نه تنها ساکنان نقاط دورافتاده کره زمین، بلکه ساکنان کره مریخ نیز خواهند توانست به اینترنت دسترسی داشته باشند.

وی دراین باره گفت :پروژه جدید از اهمیت ویژه ای برای کره مریخ و امکان ایجاد ارتباط در این سیاره برخوردار است.

ماسک، پیش از این گفته بود که امیدوار است تا ۱۰ الی ۱۲ سال آینده، نخستین گروه انسانها را به مریخ بفرستد.

وی اضافه کرد :قرار است ارسال انسانها به مریخ از طریق فضاپیماهای این شرکت انجام شود،در هر صورت، پروژه اینترنتی کمپانی 'SpaceX ' می تواند امکان ورود ساکنان دورترین و محروم ترین نقاط کره زمین به شبکه جهانی را نیز فراهم سازد.

ماسک گفت :در این پروژه قصد دارد تا صدها ماهواره را در ارتفاع ۱۲۰۰ کیلومتری از سطح زمین قرار دهد. برخی از این ماهواره ها ممکن است در ارتفاع پایین تری قرار گیرند تا بدین ترتیب دسترسی اینترنت در کره زمین را بهبود بخشند.

به گفته وی این پروژه، زودتر از پنج سال آتی تحقق نخواهدیافت .

ماسک اظهار کرد :هدف از این پروژه ، ایجاد سامانه ارتباطی جهانی گستره تر وضعیت فعلی است که این پروژه با همکاری شرکت اینترنتی گوگل 'Google ' اجرا خواهد شد.

گوگل چندی پیش اعلام کرد که مبلغ یک میلیارد دلار را برای کمک به توسعه برنامه ی های شرکت 'SpaceX ' سرمایه گذاری کرده است.