کارگاه‌های آموزشی آشنایی با ماهواره‌ها و کاربرد آنها
    پژوهشکده سامانه‌های ماهواره پژوهشگاه فضایی ایران در هفته جهانی فضا اقدام به برگزاری کارگاه‌های آموزشی در خصوص آشنایی با ماهواره‌ها و کاربرد آنها در زندگی بشر در رده‌های سنی مختلف نمود که گزارش آن در پی می‌آید:

کارگاه آموزشی کاربردهای ماهواره در ورزش جهت یابی

کارگاه آموزشی کاربردهای ماهواره در ورزش جهت‌یابی در پژوهشکده سامانه‌های ماهواره در روزهای  ۱۶ و ۱۸ مهر ماه با حضور کارشناسان این پژوهشکده برگزار شد.
    این کارگاه آموزشی با همکاری انجمن ورزشی جهت یابی ایران، در دو کلاس تئوری و عملی به مناسبت هفته جهانی فضا در محل پژوهشکده سامانه‌های ماهواره ویژه همکاران برگزار شد.
    در این دوره آموزشی استفاده از GPS برای جهت یابی به طور کامل ارائه شد. دوره عملی آن  نیز در روز جمعه مورخ ۹۳,۰۷,۱۸ در محل پارک لاله تهران با حضور مسئولان پژوهشکده سامانه‌های ماهواره و نایب رئیس انجمن ورزشی جهت‌یابی ایران و مربیان بین المللی برگزار شد.

پژوهشکده سامانه‌های ماهواره در هفته جهانی فضا برگزار کرد: پژوهشکده سامانه‌های ماهواره در هفته جهانی فضا برگزار کرد:

کارگاه آشنایی با ماهواره و ساخت ماکت ماهواره ویژه کودکان

کارگاه آموزشی آشنایی با ماهواره و ساخت ماکت ماهواره ویژه کودکان در هفته جهانی فضا مقارن با روز جهانی کودک در روز چهارشنبه ۹۳,۰۷,۱۶از ساعت۱۰ تا ۱۳ از سوی پژوهشکده سامانه‌های ماهواره و با همکاری انجمن حمایت از کودکان کار برگزار شد.
    در این کارگاه که در محل پژوهشکده سامانه‌های ماهواره برای دانش آموزان رده سنی۷ تا ۸ سال برگزار شد، دانش‌آموزان شرکت کننده در مقطع دبستان با تعاریف مقدماتی ماهواره و فضا آشنا شده و ضمن شرکت در مراسم جشن روز جهانی کودک که به این مناسبت برگزار شده بود، در مسابقه ساخت ماکت ماهواره و مسابقه نقاشی دیواری به رقابت پرداختند که این مسابقات با اهدا هدایا و تقدیر از برندگان به پایان رسید.

کارگاه آموزشی آشنایی با ماهواره‌ها و کاربردهای آن ویژه دانش آموزان

کارگاه آموزشی آشنایی با ماهواره‌ها و کاربردهای آن ویژه دانش‌آموزان مقارن با هفته جهانی فضا در روز سه شنبه مورخ ۱۵/۷/۹۳ از سوی پژوهشکده سامانه‌های ماهواره و با همکاری مجتمع آموزشی کودکان استثنایی امام علی(ع) در محل آن مجتمع آموزشی برگزار شد.
    در این کارگاه آموزشی که برای دانش آموزان در رده سنی ۸ تا ۱۴ سال برگزار شد، آقای مهندس هویار غفاری عضو هیات علمی پژوهشکده سامانه‌های ماهواره به تشریح ماهواره‌ها و کاربرد آنها در زندگی بشر پرداخت.