پژوهشکده رانشگرهای فضایی تبریز به مناسبت هفته جهانی فضا برگزار کرد:

همایش دانش آموزی فضا، راهنمای راه

پژوهشکده رانشگرهای فضایی تبریز پژوهشگاه فضایی ایران همایش دانش‌آموزی فضا، راهنمای راه را به مناسبت هفته جهانی فضا (۱۲ لغایت ۱۸ مهر ماه ۱۳۹۳) در روز چهارشنبه ۱۶ مهرماه در تبریز برگزار نمود.
    پژوهشکده رانشگرهای فضایی  تبریز به مناسبت هفته جهانی فضا برگزار کرد:

همایش دانش‌آموزی فضا راهنمای راه با هدف آشنایی بیشتر کودکان و نوجوانان با علوم و فنون فضایی در محل سالن همایش‌های مجتمع رفاهی ورزشی صدرا در تبریز برگزارشد.

در این همایش رئیس پژوهشکده رانشگرهای فضایی، مسئولان پژوهشکده و ۲۵۰ نفر از دانش‌آموزان پنج دبیرستان پسرانه مشکوه، توحید، علامه، آشتاب و مهر البرز حضور داشتند.

همایش دانش‌آموزی فضا راهنمای راه با سخنرانی آقای مهندس محمد قهرمانی، رئیس پژوهشکده رانشگرهای فضایی آغاز و با ارائه مقالاتی در حوزه علوم و فنون فضایی از جمله " فضا، راهنمای راه" و "کاوش در فضا و ماموریت‌های فضایی" ادامه یافت.

پژوهشکده رانشگرهای فضایی  تبریز به مناسبت هفته جهانی فضا برگزار کرد: