افتتاح 'گنبد مینا' در سومین روز از هفته جهانی فضا

همزمان با سومین روز از هفته جهانی فضا 'گنبد مینا'، بزرگترین آسمان نمای خاورمیانه امروز با حضور شهردار تهران و جمعی از مسوولان سازمان فضایی ایران در منطقه فرهنگی و گردشگری عباس آباد افتتاح شد. بزرگترین آسمان نمای خاورمیانه افتتاح شد

به گزارش پایگاه اطلاه رسانی دولت به نقل از روابط عمومی سازمان فضایی ایران:در آئین افتتاحیه این آسمان نما دکتر محمد باقر قالیباف شهردار تهران،مهندس چمران رئیس شورای شهر، تعدادی از اعضای شورای شهر تهران، حمید فاضلی قائم مقام سازمان فضایی ایران، حسن کریمی رئیس پژوهشگاه فضایی ایران و جمعی از کارشناسان و علاقمندان این حوزه حضور داشتند.

افتتاح 'گنبد مینا' در سومین روز از هفته جهانی فضا

در همین راستا تفاهم نامه ای بین سازمان فضایی ایران و شرکت نوسازی عباس آباد جهت همکاری های متقابل و استفاده سازمان فضایی ایران از امکانات این مجموعه امضا و مبادله گردید.همچنین نمایشگاهی از دستاوردهای فضایی کشور در حاشیه این مراسم جهت بازدید علاقمندان برپا و تا آخر هفته جهانی فضا میزبان دوستداران این حوزه است.

پیشگام و فرگام دو میمون فضا نورد ایران نیز از میهمانان ویژه این مراسم بودند.

این مجموعه یک فضای علمی، فرهنگی و تفریحی با تکنولوژی بسیار پیشرفته است که در آن فیلم‌های چند بعدی، مدل‌های علمی، آخرین دستاوردهای علمی کشور و دنیا در حوزه نجوم، هوا فضا و سایر علوم‌پایه به نمایش درخواهد آمد.گنبدمینا در منطقه فرهنگی و گردشگری عباس آباد، کانون حضور و فعالیت جامعه دانشگاهی و نخبگان علمی کشور است و تاکنون نیز سازمان‌ها و نهاد‌های علمی نظیر سازمان فضایی ایران، موزه علم و مراکز دانشگاهی کشور در زمینه تولید محتوای علمی و آموزشی همکاری تنگاتنگی را داشته‌اند.