آغاز مراسم هفته جهانی فضا

مراسم هفته جهانی فضا با حضور معاون حقوقی رییس جمهور در پژوهشگاه فضایی آغاز شد.

به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر، قائم مقام سازمان فضایی در این مراسم با بیان این که آینده متعلق به فضاست گفت: بنا بر اعلام موسسات جهانی در دو سال گذشته، ایران جز پنج قدرت نوظهور فضایی جهان شده است.
    حمید فاضلی افزود: اولویت های ما در موضوع فضایی شامل مخابرات فضایی، سنجش از دور، علوم و اکتشافات فضایی و زیست فضاست.
    وی گفت: هفته جهانی فضا فرصتی برای توجه و تاکید بر فعالیت های فضایی و اهمیت آن است.
    همچنین معاون حقوقی رییس جمهور نیز در سخنانی گفت: ایران در منطقه خاورمیانه طلایه دار پیشرفت های فضایی است.
    الهام امین زاده افزود: برای حفظ این جایگاه باید قانون یکپارچه و ساز و کار فضایی تنظیم شود.
    وی با اشاره به جایگاه هوا فضا در نقشه جامع علمی کشور و سند چشم انداز بیست ساله گفت: ضروری است در تدارک قانونی جامع برای فعالیت های فضایی باشیم.
    امین زاده افزود: در برنامه ششم توسعه کشور باید بخش ویژه ای برای فضا تدوین شود و همچنین در این برنامه باید راهکارهایی برای استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی پیش بینی شود.