هفته جهانی فضا ۲۰۱۴

در سال ۱۹۹۹، مجمع عمومی سازمان ملل متحد روزهای ۴ تا ۱۰ اکتبر را برای ارج نهادن به استفاده از علوم و فناوری‌های فضایی برای بهبود زندگی بشر، با عنوان "هفته جهانی فضا" نام‌گذاری نمود. از آن پس همه ساله این هفته در بیش از صد کشور دنیا جشن گرفته می‌شود. هدف از برگزاری این مراسم آموزش مردم در زمینه مزایای استفاده از فضا، علاقه‌مند کردن جوانان به مباحث فضایی و جلب حمایت‌های مردمی در زمینه برنامه‌های فضایی است. هفته جهانی فضا ۲۰۱۴

هفته جهانی فضا ۲۰۱۴

در سال ۲۰۱۳ هفته فضا با عنوان "کاوش در مریخ، کشف زمین" و با کسب رکورد برگزاری۱۴۲۰ رویداد در ۸۰ کشور در سرتاسر جهان برگزار شد. این تعداد دو برابر تعداد گزارش شده سال قبل است، که به نوبه خود رکورد قابل توجهی بوده است.
    ده کشوری که بیشترین تعداد رویدادهای برگزار شده را در سال ۲۰۱۳ گزارش کرده‌اند عبارتند از:

هندوستان    ۲۳۹
    فرانسه    ۱۳۴
    رومانی    ۱۲۵
    پاکستان    ۱۲۳
    آلمان    ۱۱۵
    اسپانیا    ۱۱۱
    برزیل    ۹۹
    انگلستان    ۷۲
    آمریکا    ۳۴
    اسرائیل    ۲۴

هفته جهانی فضا ۲۰۱۴ در ایران مصادف خواهد بود با ۱۸-۱۲ مهر ۱۳۹۳ و با شعار "فضا، راهنمای راه" به موضوع ناوبری ماهواره‌ای خواهد پرداخت. در دهه حاضر شاهد بوده‌ایم که تعداد سیستم‌های ناوبری ماهواره‌ای و کاربردهای آن در زندگی انسان ها افزایش داشته است. ارتباط موقعیت‌یابی، ناوبری و زمان بندی در فضا بسیار بیش از آن است که تصور می شود. هفته جهانی فضا ۲۰۱۴ فرصت خوبی برای توجه بیشتر به این کاربردها و مزایای آن در زندگی می‌باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه هفته جهانی فضا می توانید به سایت زیر مراجعه کنید:

www.worldspaceweek.org

تعدادی از رویدادهای مربوط به هفته فضا که در سرتاسر دنیا برگزار شده است