به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل پژوهشگاه فضایی ایران، نشست انجمن بین‌المللی فضانوردی⑴ (IAC) امسال در روزهای ۱۱-۷ مهر ماه در تورنتو کانادا برگزار خواهد شد. اطلاعیه تبلیغات برای اعضای فدراسیون بین‌المللی فضانوردی در انجمن بین‌المللی فضانوردی ۲۰۱۴

این انجمن به عنوان مهم‌ترین رویداد فضایی بین‌المللی، بیش از سه هزار شرکت کننده از بخش‌های مختلف فضایی از جمله مدیران صنایع، مدیران سازمان‌های فضایی، سیاست‌گذاران، مهندسان و دانشمندان را به خود جذب می‌نماید.

از تمامی سازمان‌های عضو فدراسیون بین‌المللی فضانوردی⑵ دعوت شده است از این فرصت استثنایی برای تبلیغ سازمان خود در برنامه نهایی انجمن بین‌المللی فضانوردی بهره ببرند. این برنامه در میان تمامی نمایندگان انجمن توزیع شده است و به صورت دائم در وبسایت فدراسیون بین‌المللی فضانوردی قرار خواهد گرفت و در نتیجه روشی برای برقراری ارتباط با سهامداران جامعه فضایی در سطح جهانی است.

منبع:  http://www.iafastro.org/iaf-members-advertise-in-the-iac-2014-programme/

International Astronautical Congress