بازدید معاون اجرایی رئیس جمهور از پژوهشکده سامانه های فضانوردی

معاون اجرایی رئیس جمهور صبح امروز یکشنبه ۱۳۹۲,۹,۳ از پژوهشکده سامانه های فضانوردی وابسته به پژوهشگاه فضایی ایران بازدید نمود. بازدید معاون اجرایی رئیس جمهور از پژوهشکده سامانه های فضانوردی

دکتر محمد شریعتمداری معاون اجرایی رئیس جمهور ضمن بازدید از دست آوردهای پژوهشکده سامانه های فضانوردی با مسئولان و محققان سازمان فضایی ایران و پژوهشگاه فضایی ایران به گفتگو نشستند.

بازدید معاون اجرایی رئیس جمهور از پژوهشکده سامانه های فضانوردی

در این نشست،معاون اجرایی رئیس جمهور بر سیاست دولت در خصوص حفظ یکارچگی سازمان فضایی ایران با مجموعه پژوهشگاه و پژوهشکده های آن به شکل فعلی در حوزه ریاست جمهوری تاکید نمودند.

دکتر شریعتمداری با اشاره به راهبردهای فضایی جمهوری اسلامی ایران از جمله طراحی و ساخت و پرتاب ماهواره ها واعزام انسان به فضا اظهار داشتند برنامه های سازمان فضایی در این خصوص مورد حمایت جدی دولت است.

بازدید معاون اجرایی رئیس جمهور از پژوهشکده سامانه های فضانوردی

در ادامه ،وی خواستار انجام برنامه هایی برای ترویج علم و فناوری فضایی در میان دانش آموزان و دانشجویان و عموم مردم شد و اظهار داشت مردم باید با دست آوردهای این فناوری در زندگی روزمره خود به طور ملموس آشنا شوند تا بدین گونه به اهمیت تلاش و سرمایه گذاری برای توسعه این علوم در کشور پی ببرند.

معاون اجرایی رئیس جمهور همچنین به لزوم توسعه و گسترش ارتباطات و همکاری های بین المللی در علوم و فناوری فضایی تاکید نمود و یادآور شد عملکرد ما باید به گونه ای باشد که کشورهای صاحب فناوری های فضایی در جهان در رقابت برای توسعه همکاری های مشترک باشند.

در ادامه،آقای دکتر شریعتمداری از آزمایشگاه الکترونیک ،کارگاه مونتاژ کاوشگر و نمایشگاه دائمی پژوهشکده سامانه های فضانوردی در خصوص کاوشگرها بازدید نمود.

بازدید معاون اجرایی رئیس جمهور از پژوهشکده سامانه های فضانوردی

خاطر نشان می سازد پژوهشکده سامانه های فضانوردی در بهمن سال ۹۱ موفق به پرتاب کاوشگر پیشگام با محموله زیستی به فضا شد که این کاوشگر بعد از انجام ماموریت خود با موفقیت به زمین بازگشت و بازیابی شد و پیشگام ،میمونی که با این کاوشگر به فضا پرتاب شد،سالم به زمین برگشت که آقای دکتر شریعتمداری از محل نگهداری پیشگام و میمون های تحت آزمایش برای پرتاب های بعدی بازدید نمود.

منبع:روابط عمومی