مراسم تجلیل از بازنشستگان سازمان و پژوهشگاه فضایی ایران برگزار شد

تجلیل از بازنشستگان سازمان و پژوهشگاه فضایی ایران به مناسبت روز خانواده و تکریم از بازنشستگان امروز ۱۲ آبان ۱۳۹۲ در پژوهشگاه فضایی ایران برگزار شد. مراسم تجلیل از بازنشستگان  سازمان و پژوهشگاه فضایی ایران  برگزار شد

این مراسم با حضور دکتر فاضلی ، قائم مقام سازمان فضایی ایران، دکتر کریمی رئیس پژوهشگاه فضایی و جمعی از مسئولان و مقامات سازمان و پژوهشگاه فضایی ایران و با حضور بیش از ۷۰ نفر از بازنشستگان این مجموعه برگزار شد.

در این مراسم دکتر فاضلی قائم مقام سازمان فضایی ایران ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع پیشکسوتان و بازنشستگان این سازمان بیان داشت که تکریم از بازنشستگان، تخلق به اخلاق خداوند است  و آنچنان که خداوند انسان هایی را که کار می کنند دوست می دارد، ما هم بر حسب وظیفه باید این بزرگان را تکریم کنیم.

وی گفت: در حوزه فناوری های پیشرفته فضایی، بازنشستگی معنا ندارد و باید تلاش شود از تجربیات خوب این همکاران استفاده شود به ویژه همکارانی که در نظام جمهوری اسلامی ایران خدمت کرده اند و با  مسائل و فراز و نشیب های متعدد مواجه شده اند.

قائم مقام سازمان فضایی گفت: تجربیات همکاران بازنشسته به ویژه در دو بخش فعالیت های مدیریتی و پژوهشی بسیار گرانبها است . به ویژه کسانی که هم محققان خوبی بوده اند و هم مدیران شایسته ای.

دکتر فاضلی بیان کرد: ما باید راهکارهایی قانونی برای استفاده از تجربیات ارزشمند این عزیزان ایجاد نماییم تا بتوانیم در مسیر اعتلا  و رشد و پیشرفت کشور عزیزمان ایران اسلامی و به ویژه اهداف این سازمان که در راستای پیشرفت کشور تعریف شده است گام برداریم.

دکتر کریمی رئیس پژوهشگاه فضایی ایران نیز در این مراسم به ایراد سخن پرداخته و ضمن خیر مقدم به همه حضار به ویژه بازنشستگان که این مراسم به برکت وجود ایشان برگزار شده است، بیان داشت:کهنسالان را فرزانگان جامعه خوانده‌اند و دوران بازنشستگی را دوره فرزانگی و فرهیختگی نام نهاده اند.

وی گفت: سالمندی و کهنسالی در فرهنگ و باورهای ما ازمیزان بالایی از احترام و تکریم برخوردار بوده است . در این باور فرهنگی بازنشستگی کوله باری از  تجربه و آموخته های است که در مدرسه زندگی آموخته می شوند ، مدرسه ای که انسان یک بار بدان گام می نهد ، و تنها وقتی آن را به درستی می شناسد که دیگر در شرف ترک  آن مدرسه است.

ایشان ضمن بیان اینکه در آموزه های ما بر آموختن از پیران و جهان دیدگان تاکید فراوان شده است حتی تجربه را مافوق علم دانسته اند ابراز امیدواری نمود که همه بازنشستگان به ویژه تمام بازنشستگان حاضر با تغییر در نگرش ها و باورهای خود و برنامه ریزی خوب برای این دوران جدید زندگی، روزگاری پر منزلت و پر بار داشته باشند.

در این مراسم همچنین از دو  نفر از بازنشستگان کارآفرین برتر در سالهای مختلف دعوت شده بود تا تجربیات خود را  در اختیار بازنشستگان قرار دهند.  خانم ماهرخ فلاحی و آقای خسرو سلجوقی از بازنشستگانی بودند که با  آغاز دوران بازنشستگی اقدام به کار آفرینی نموده و موفق به ایجاد مشاغلی در حوزه های دامداری و پرورش کرم کمپوست شده بودند.

منبع:روابط عمومی