اعضای هیات علمی ارکان مراکز پژوهشی و دانشگاهی هستند

دکتر حسن حدادپور رئیس پژوهشگاه فضایی ایران در جمع اعضای هیات علمی این پژوهشگاه اظهار داشت: اعضای هیات علمی، ارکان مراکز پژوهشی و دانشگاهی هستند و  نقش مهمی در پیشبرد اهداف و ماموریت های این مراکز دارند و باید برای حفظ شان و منزلت آنها و  تقویت راه های انگیزشی آنها کوشید.  اعضای هیات علمی ارکان مراکز پژوهشی و دانشگاهی هستند

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فضایی ایران، در نشست اعضای هیات علمی پژوهشگاه فضایی ایران که به مناسبت روز معلم، امروز سه‌شنبه مورخ ۱۳ اردیبهشت سال‌جاری در محل این پژوهشگاه برگزار شد، دکتر حدادپور رئیس پژوهشگاه فضایی ایران با بیان این مطلب که فعالیت‌های این پژوهشگاه در سال ۹۵ نسبت به سال قبل رشد چشمگیری داشته، اظهار امیدواری کرد با تلاش همه کارکنان این پژوهشگاه، شاهد دست‌آوردهای بیشتری در حوزه فناوری‌های فضایی در سال‌جاری برای پیشکش به ملت ایران باشیم.

بنا بر این گزارش، ریاست پژوهشگاه فضایی ایران در بخشی از سخنان خود، با اشاره به دست‌آوردهای مهم این پژوهشگاه از جمله طراحی و ساخت اولین ماهواره مخابراتی کشور(ناهید ۱) و سامانه انتقال مداری، اظهار داشت: از آنجا که فعالیت‌های این پژوهشگاه صرفا پژوهشی نیست، بلکه پژوهشگاه متولی صنایع ماهواره‌ای کشور هم هست،  باید برای توسعه این صنایع و در نتیجه اقتدار ملی بیش از پیش تلاش کرد.

اعضای هیات علمی ارکان مراکز پژوهشی و دانشگاهی هستند

دکتر حدادپور همچنین با اشاره به اهمیت رشد تولیدات علمی در مراکز پژوهشی و دانشگاهی کشور، خواستار افزایش تولیدات و انتشارات علمی در پژوهشگاه شد.

در ادامه این نشست، دکتر سعید شاخصی سرپرست معاونت پژوهش و فناوری پژوهشگاه فضایی ایران به تشریح فعالیت‌های این معاونت در خصوص جذب هیات علمی، ارتقای این اعضا و تولیدات علمی پژوهشگاه پرداخت.

دکتر شاخصی اظهار داشت بنا بر مجوزهای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و از طریق مبادی مربوط، پژوهشگاه فضایی ایران در دوسال اخیر، نسبت به جذب ۲۷ نفر عضو هیات علمی برای این پژوهشگاه اقدام نموده است.
     اعضای هیات علمی ارکان مراکز پژوهشی و دانشگاهی هستند

وی مستندات علمی گردآوری و ثبت شده که توسط اعضای هیات علمی و محققان این پژوهشگاه تهیه و تولید شده است را ۳۷۰۰ عنوان برشمرد و افزود: تولیدات علمی شامل مقالات ژورنال و کنفرانس و ثبت اختراع ۹۰۰ عنوان بوده است.

معاون پژوهش و فناوری پژوهشگاه همچنین به دوره‌های آموزشی برگزار شده از سوی این معاونت در سال قبل پرداخت و اظهار داشت  ۷۵۰۰ نفر ساعت دوره آموزشی در سال قبل برگزار شده است، اما درصددیم که این دوره‌ها به ۲۰۰۰۰ نفر ساعت برسد.

دکتر شاخصی همجنین به تصویب آیین‌نامه ترفیع پایه سالانه اعضای هیات علمی در هیات امنای پژوهشگاه اشاره کرد و گفت: این آیین‌نامه به زودی اجرا خواهد شد.

در ادامه این نشست، اعضای هیات علمی پژوهشگاه فضایی ایران مسائل و موضوعات مورد نظر خود را با ریاست پژوهشگاه و مسئولان ذیربط درمیان گذاشتند.