پژوهشگاه فضایی ایران در نمایشگاه همایش بین المللی مهندسی مکانیک حضور یافت

پژوهشگاه فضایی ایران به عنوان یکی از حامیان بیست وپنجمین همایش سالانه بین المللی مهندسی مکانیک دستاورهای فنی و تحقیقاتی خود را در نمایشگاه جنبی این همایش ارائه نمود. پژوهشگاه فضایی ایران در نمایشگاه همایش بین المللی مهندسی مکانیک حضور یافت

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه فضایی ایران، این پژوهشگاه دست‌آوردهای واحدهای پژوهشی خود را در حوزه علوم و فناوری فضایی در نمایشگاه جنبی بیست وپنجمین همایش سالانه بین المللی مهندسی مکانیک در معرض دید عموم قرار داده است.

بنابر این گزارش، برخی از دستاوردهای این پژوهشگاه همچون نمونه فضایی چرخ عکس‌العملی و پین پولر در این نمایشگاه برای دید عموم عرضه شد  و فعالیتهای مرکز آزمون و یکپارچه‌سازی معرفی میشود.

قابل ذکر است بیست وپنجمین همایش سالانه بین‌المللی مهندسی مکانیک توسط انجمن مهندسان مکانیک ایران و با حمایت دانشگاه تربیت مدرس و پژوهشگاه فضایی ایران در روزهای سه شنبه تا پنج شنبه مورخ ۱۲ تا ۱۴ اردیبهشت ماه سال جاری در دانشکده فنی دانشگاه تربیت م درس در حال برگزاری است.