سرمایه گذاری ۲۰۷۰ میلیارد ریالی حوزه ICT دولت یازدهم در استان خراسان جنوبی

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در سفر به خراسان جنوبی از سرمایه گذاری ۲۰۷۰ میلیارد ریالی دولت یازدهم در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در این استان خبر داد. سرمایه گذاری ۲۰۷۰ میلیارد ریالی حوزه ICT دولت یازدهم در استان خراسان جنوبی

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمودواعظی در نوزدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز بیرجند با اشاره به اینکه خیرین مدرسه ساز کار بزرگی انجام می دهند ، افزود : تربیت نسل آینده وظیفه خطیری است که شما در انجام آن شریک هستید.

وی با بیان اینکه یکی از بندهای اقتصاد مقاومتی  واگذاری امور به مردم است، تاکید کرد : تلاش دولت این است که کارهایی را که مردم می توانند انجام دهند به مردم واگذار شود و آموزش و پرورش یکی از این امور است که در حوزه اقتصاد مقاومتی است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه وظیفه دولت کمک و مساعدت برای انجام این امور است، افزود : کارهای اجتماعی ، فرهنگی ، اقتصادی باید در اختیار بخش خصوصی و مردم باشد و هدف دولت نیزرقابت با مردم نیست و در طول تاریخ هر آنچه که مردم در کارها پیش قدم شدند ماندگار شده و به بهترین شکل انجام شده است.

وی با اشاره به  اینکه فعالیت خیرین مدرسه ساز در مناطق محروم بیشتر است، گفت : این ذخیره ای است برای آخرت و البته نقش موثری هم در آینده ایران دارد و امیدوارم این فرهنگ گسترش داشته باشد.

واعظی در قسمت دیگری ازسخنان خود در جمع خیرین مدرسه ساز با اشاره به اینکه سیاست دولت سرمایه گذاری بیشتر در استان های تازه تاسیس است ، خاطر نشان کرد : از ابتدای این دولت تا کنون ۲۰۷۰ میلیارد ریال در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در استان خراسان جنوبی سرمایه گذاری شده است .

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه تصریح کرد : همه ۲۸ شهر این استان تا پایان دولت به نسل سوم تلفن همراه تجهیز می شوند و تلاش می کنیم روستا های استان هم به اینترنت مجهز شوند.