ایجاد ۳ هزار شغل در استان کرمان /حرکت قوای کشور در زعامت رهبری، راهگشا است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: امیدواریم بتوانیم ، ۳ هزار شغل در استان کرمان ایجاد کنیم و شرکتهای استانی و دانشگاه ها این راه را تداوم بخشند. ایجاد ۳ هزار شغل در استان کرمان /حرکت قوای کشور در زعامت رهبری، راهگشا است

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمود واعظی در نشست مشترک ستاد اقتصاد مقاومتی و کارگروه اشتغال استان کرمان با بیان اینکه ارتقای وضعیت رفاه مردم و وضعیت معیشتی یکی از اولویت های کشوراست، افزود: بعد از عبور از مسائل سیاسی، تحریم ها و برجام ساماندهی شد تا به ارتقای وضعیت رفاه مردم، ارتقای اشتغال و بهبود وضعیت معیشتی مردم منجر شود.

واعظی با بیان اینکه برداشتن تحریم ها تنها برای روابط خارجی معنا ندارد، گفت: سال گذشته اولین سالی بود که بدون تحریم کار کردیم و در این سال تمام شاخص های کشور تغییر کرد.

وی در ادامه با بیان اینکه مهم نیست در انتخابات چه کسی انتخاب می شود و مهم این است که در انتخابات، اخلاق ذبح نشود، اظهار داشت:  در انتخابات باید کشور یک گام به جلو حرکت کند زیرا حضور حداکثری نشان دهنده اقتدار کشور است.

وی تاکید کرد: نتیجه حضور حداکثری در انتخابات در بعد داخلی ارتقای وحدت و انسجام داخلی و اقتدار کشور در بعد خارجی خواهد بود.

واعظی یادآور شد: در چهار سال قبل فضای کشور فضای خاصی بود و اختلافات بین قوای کشور و ذبح شدن اخلاق برای ماندن در قدرت و بی توجهی به مسائل مختلف فرهنگی را شاهد بودیم .

وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات تاکید کرد: تحولی در شرایط کشور در حال رخ دادن است و امیدواریم با همبستگی بتوانیم این مسیر را پیش بریم.

وی افزود: امیدواریم انتخابات پیش رو در راستای همین هدف باشد زیرا ملت ما بر اساس آموزه های دینی و اعتقادی خود عموما معتدل هستند و علاقه مندند که به گونه ای اقدام کنند که از افراط و تفریط به دور باشند
    وی بیان کرد: سالها طول کشید تا همه اندیشه ها و گفتمان های مختلف  در کشور امتحان شد و در انتخابات سال های ۹۲ و ۹۴، مشی اعتدال اقبال بیشتری نشان داد و باید تلاش کنیم این مشی ادامه یابد.

واعظی تاکید کرد: مشی اعتدال همواره از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی و نیز امام راحل دنبال شده است.

وی اظهار کرد: در چهار سال قبل برای آنکه کارها در کشور خوب انجام شود، کمتر از نظر کارشناسی و بزرگان برای تصمیم گیری استفاده می شد و منابع کشور هزینه می شد اما چون طراحی های درستی نبود، نتیجه آنچنانی نمی داد.

واعظی تاکید کرد: امروز دکتر روحانی تمام تلاش خود را بر این نهاده که آنچه را به مردم وعده داده است اجرایی کند و مواردی که اجرای آنها راحت تر بوده از جمله تفاهم بین قوا در کشورمحقق شده است .

وی گفت: اینکه در کشور جا بیفتد که قوای کشور بر اساس شرح وظایف و ماموریت های خود به صورت مستقل کارکنند، بسیار مهم است و طبیعی است که همه قوا و همه کشور باید تحت زعامت رهبر معظم انقلاب اسلامی کار خود را پیش ببرند و این چارچوب بسیاری از مشکلات را حل کرده است.

وی تاکید کرد: بسیاری از دغدغه هایی که برخی دلسوزان کشور در چهار سال قبل داشته اند، امروز وجود ندارد.

وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات  با اشاره به ایجاد فضای امیدوارکننده در کشور، گفت: امینت موجود در کشور یک اصل است و امروز چون در فضای امنی زندگی می کنیم قدرآن را نمی دانیم و اگر به سایر کشورها سفر کنیم بیشتر قدر امنیت موجود کشور را خواهیم دانست.

وی تاکید کرد: امنیت کشور نتیجه همکاری دولت و ملت است و اکنون دعواها و اختلافات در کشور به حداقل رسیده است.

واعظی با تاکید بر اینکه دولت تاکنون موفق نشده همه هدف گزاری های خود را محقق کند، گفت: شاخص ها به ما نشان می دهد که آینده بسیار خوبی را در پیش رو داریم.

وی یادآور شد: ایران اسلامی در سال گذشته در ایجاد شغل رتبه هفتم دنیا را داشته است که بسیار قابل توجه و اهمیت است.

وزیر ارتباطات  و فن آوری اطلاعات در ادامه سخنان خود گفت: اگر سرمایه گذاری کنونی در استان کرمان در هر یک از استان های کشور انجام می شد رتبه آن به رتبه اول یا دوم کشوری می رسید اما در استان کرمان به دلیل وضعیت جغرافیایی اینگونه نیست.

وی با اشاره به اینکه پهنای باند استان کرمان ۸.۵ برابر شده است، گفت: شبکه انتقال که سابقه ۴۰ ساله در کشور دارد در سه سال و نیم اخیر ۴.۳ برابر شده است.

واعظی تاکید کرد: ۴۸۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری در استان کرمان انجام شده و ۱۷۰ میلیارد تومان دیگر نیز تا پایان دولت در استان کرمان سرمایه گذاری می شود.

وی تاکید کرد: امیدواریم بتوانیم طی یک سال سه هزار شغل را با سرمایه ۳۰۰ میلیارد تومانی در استان کرمان ایجاد کنیم و امیدواریم شرکت های استانی و دانشگاه ها بتوانند این راه ایجاد شغل را تداوم بخشند.

وی از اقدامات استاندار کرمان تقدیر کرد و ادامه داد: گزارشات استاندار کرمان می تواند الگوی برای سایر استان های کشور باشد و نوید تحولات بزرگی در استان کرمان است.

واعظی، همبستگی، تفاهم و صمیمیت موجود در استان کرمان را زمینه ساز توسعه این استان دانست و گفت: الگوی مثلث توسعه اقتصادی از سوی استاندار کرمان ابداع و اجرایی شده است و نتیجه آن، ثبات و آرامش موجود در استان است.

وی اظهار کرد: نوع نگاه موجود به کارآفرین و سرمایه گذار در استان کرمان در حال تبدیل به یک فرهنگ است.