مراسم سال نو همراه با تجلیل از همکاران پروژه‌های ناهید۱ و سامان در پژوهشگاه فضایی ایران برگزار شد

مراسم آغاز سال نو همراه با تجلیل از همکاران پروژه‌های ناهید۱ و سامانه انتقال مداری (سامان) در پژوهشگاه فضایی ایران با حضور رئیس پژوهشگاه، معاونان،  روسای پژوهشکده‌ها، مدیران و کارشناسان این پژوهشگاه روز سه شنبه مورخ ۱۵ فروردین ۱۳۹۶ در سالن اجتماعات پژوهشگاه فضایی ایران  برگزار شد. مراسم سال نو همراه با  تجلیل از همکاران پروژه‌های ناهید۱ و سامان در پژوهشگاه فضایی ایران برگزار شد

بنابر این گزارش، در این مراسم دکتر حسن حدادپور رئیس پژوهشگاه فضایی ایران ضمن تبریک سال نو و بیان موفقیت‌های کسب شده در سال گذشته ، اعلام نمود  پرتاب ماهواره مخابراتی "ناهید ۱" جزء برنامه‌های سال ۹۶ پژوهشگاه فضایی ایران خواهد بود.

رئیس پژوهشگاه فضایی همچنین  ساخت مدل کیفی و پروازی ماهواره سنجشی "سها" و ماهواره " ناهید۲"، گسترش دامنه استفاده از اینترنت اشیاء در کشور و تجاری‌سازی پروژه‌های توانمند ساز انجام شده در پژوهشکده‌های تابعه را به عنوان بخشی از برنامه‌های سال جاری پژوهشگاه فضایی ایران و مجموعه‌های تابعه نام برد. مراسم سال نو همراه با  تجلیل از همکاران پروژه‌های ناهید۱ و سامان در پژوهشگاه فضایی ایران برگزار شد

دکتر حسن حدادپور در این مراسم، همچنین بر تعامل بیشتر با دانشگاه‌ها در سال پیش‌رو با هدف بهره برداری دو جانبه برای دانشگاه‌ها و پژوهشگاه تاکید نمود.

رئیس پژوهشگاه فضایی ایران در ادامه به موفقیت‌های کسب شده توسط پژوهشگاه فضایی ایران و مجموعه‌های تابعه اشاره داشت و گفت در سال ۱۳۹۵، در کنار رونمایی از دو محصول فضایی ماهواره مخابراتی ناهید۱ و سامانه انتقال مداری(سامان) در روز ملی فناوری فضایی، پروژه‌های اینترنت اشیاء و بالن مقید نیز به نتیجه رسیده است و قرارداد ماهواره ناهید ۲ نیز منعقد شده است.

وی همچنین به فعالیت‌های انجام شده برای به نتیجه رساندن پروژه ماهواره سنجشی سها  اشاره نمود و گفت ماهواره سها  به عنوان اولین  ماهواره سنجشی عملیاتی کشور است که در پژوهشگاه فضایی ایران در حال انجام بوده و امیدواریم در ابتدای سال آینده به اتمام برسد.

بر اساس این گزارش، دکتر رحیم احسانی رئیس پژوهشکده سامانه‌های حمل و نقل فضایی پژوهشگاه فضایی ایران یکی دیگر از سخنرانان این مراسم بود. وی ضمن تقدیر و تشکر از پرسنل پژوهشگاه برای به ثمر رساندن دو پروژه ناهید ۱ و سامانه انتقال مداری بیان داشت که افتخار بزرگی است که در مجموعه‌ای کار کنیم که در کشور اثر گذار است.

رئیس پژوهشکده سامانه‌های حمل و نقل فضایی پژوهشگاه فضایی ایران هم چنین در راستای شعار تعریف شده توسط مقام معظم رهبری برای سال ۱۳۹۶ ابراز امیدواری نمود که بتوان در کنار پژوهشگاه فضایی ایران شرکت‌های دانش بنیان و مجموعه‌هایی ایجاد نمود که علاوه بر ایجاد اشتغال؛ از زیرساخت‌های پژوهشگاه فضایی ایران حداکثر استفاده شود.
    دکتر حکیم الهی سرپرست پژوهشکده سامانه‌های ماهواره پژوهشگاه فضایی ایران، آخرین سخنران این مراسم نیز ضمن تبریک سال نو، به سه پروژه اصلی این پژوهشکده ماهواره ناهید یک، ماهواره سها و ماهواره ناهید۲ اشاره نمود و بیان کرد به زودی بحث پرتاب ماهواره ناهید ۱ را در دستور کار خواهیم داشت. مراسم سال نو همراه با  تجلیل از همکاران پروژه‌های ناهید۱ و سامان در پژوهشگاه فضایی ایران برگزار شد

در پایان این مراسم نیز همکارانی که در دو پروژه ماهواره مخابراتی ناهید۱ و سامانه انتقال مداری همکاری داشتند با اهدای لوح تقدیر مورد تجلیل قرار گرفتند.