نخستین جلسه هیات اجرایی جذب هیات علمی پژوهشگاه فضایی تشکیل شد

نخستین جلسه هیات اجرایی جذب هیات علمی پژوهشگاه فضایی ایران امروز چهارشنبه مورخ ۱۱ اسفند سال‌جاری در پژوهشگاه برگزار شد. نخستین جلسه هیات اجرایی جذب هیات علمی پژوهشگاه فضایی تشکیل شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فضایی ایران، نخستین جلسه هیات اجرایی جذب هیات علمی پژوهشگاه فضایی ایران با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر رضوان‌طلب رئیس مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  و دکتر حسن حدادپور رئیس پژوهشگاه فضایی ایران در محل این پژوهشگاه برگزار شد.

بنا بر این گزارش، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر رضوان‌طلب رئیس مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری طی سخنانی اظهار داشت: وظیفه ما در این مرکز ، انتخاب اصلح از میان متقاضیان هیات علمی است، والا خیلی‌ها صلاحیت دارند. ما باید بر اساس موازین و قوانین، با رعایت عدالت، فرد یا افراد  اصلح را انتخاب کنیم. نخستین جلسه هیات اجرایی جذب هیات علمی پژوهشگاه فضایی تشکیل شد

وی با اشاره به این مطلب که مرکز جذب اعضای هیات علمی درصدد توزیع عادلانه فرصت‌هاست، اظهار داشت: نگاه ما به متقاضیان هیات علمی، سلبی و مانع‌تراشی در راه جذب نیست، بلکه فرصت مربوط به جذب اعضای هیات علمی، فرصتی رقابتی است که این باید عادلانه تقسیم شود.

رئیس مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: شاخص اصلی ما در این مرکز، صلاحیت‌های علمی و وزن علمی افراد است که به همراه خود بسیاری از موازین اخلاقی و اجتماعی را نیز دربرخواهد داشت.

دکتر رضوان‌طلب همچنین اظهار داشت: در جذب هیات علمی، باید افراد توانمند و موثر را شناسایی و آنها را جذب به کار کرد و بدین ترتیب، نیازهای مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی را به اعضای هیات علمی متخصص و کارآمد تامین نمود.

وی افزود: برای انجام صحیح و عادلانه امور مربوط به هیات علمی ، باید هم قوانین مناسب باشد و هم به درستی اجرا شود که گاهی در اجرا، درست عمل نمی‌شود.

در ادامه این نشست، دکتر حسن حدادپور رئیس پژوهشگاه فضایی ایران به تشریح ماموریت‌ها و وظایف این پژوهشگاه در زمینه  فعالیت‌های صلح‌آمیز فضایی پرداخت.

دکتر حدادپور همچنین با تشریح برنامه‌های پژوهشگاهی فضایی ایران، به نیاز این پژوهشگاه به جذب هیات علمی و تبدیل وضعیت برخی از نیروهای متخصص آن به هیات علمی اشاره نمود و خواستار تخصیص سهمیه بیشتری در این خصوص برای پژوهشگاه شد.

نخستین جلسه هیات اجرایی جذب هیات علمی پژوهشگاه فضایی تشکیل شد

پس از آن، اعضای هیات اجرایی جذب هیات علمی پژوهشگاه فضایی ایران به بررسی موارد مطرح در دستور جلسه این نشست پرداخت.

شایان ذکر است حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر محمدنژاد از سوی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها در هیات اجرایی جذب هیات علمی پژوهشگاه فضایی ایران عضویت و حضور دارد.

افزون بر این، دکتر سعید شاخصی، دکتر رحیم اقرء، دکتر حامد صالحی، دکتر مسعود خوش سیما و دکتر سعید اصغری دیگر اعضای هیات اجرایی جذب هیات علمی پژوهشگاه فضایی ایران هستند که در اجرای مصوبه ۶۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی و تصویب هیات عالی جذب اعضای هیات علمی منصوب شده‌اند.

خاطرنشان می‌سازد هیات اجرایی جذب هیات علمی در چارچوب ضوابط و مقررات تعیین شده از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی، به صورت مشترک یا مستقل در پژوهشگاه تشکیل شده است  و متکفل اعمال وظایف و اختیارات محول در خصوص اعضای هیات علمی پژوهشگاه است.