در شورای مشاوران امور زنان و خانواده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید شد:

تخصیص پست‌های مدیریتی به بانوان بر اساس شایسته سالاری
    هجدهمین جلسه شورای مسئولان و مشاوران امور زنان وخانواده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و مجموعه‌های وابسته در روز چهارشنبه، چهارم اسفند ماه سال جاری در محل پژوهشگاه فضایی ایران برگزار شد. تخصیص پست‌های مدیریتی بر اساس شایسته سالاری

بنا به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه فضایی ایران، هجدهمین جلسه مسئولان و مشاوران امور زنان و خانواده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات  با حضور دکتر حسن حدادپور، رئیس پژوهشگاه فضایی ایران،  دکتر  سودابه رادفر، مسئول امور زنان و خانواده وزارت، شرکت‌ها و سازمان‌های تابعه و جمعی از نمایندگان امور زنان و خانواده زیر مجموعه‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد.

بنا‌بر این گزارش، در این جلسه  دکتر حسن حدادپور رئیس پژوهشگاه فضایی ایران ضمن خوش‌آمدگویی به حضار، گفت در مجموعه پژوهشگاه فضایی ایران با توجه به اینکه شرایط کاری محدودیتی برای حضور بانوان ندارد، تمام انتخاب‌ها و انتصاب‌ها برمبنای توانمندی‌های افراد صورت می‌گیرد.

رئیس پژوهشگاه فضایی ایران با اشاره به توانمندی‌های فوق‌العاده بانوان مجموعه این پژوهشگاه بیان داشت که در موقعیت‌های مناسب از خدمات بانوان استفاده خواد شد و  برای ارتقای شغلی بانوان در مجموعه پژوهشگاه مشکلی وجود ندارد .

دکتر حسن حدادپور همچنین ضمن بررسی مسائل بانوان پژوهشگاه اذعان داشت در مباحثی همچون تغییر مرخصی زایمان از ۶ ماه به ۹ ماه ، با توجه به هیات امنایی بودن مجموعه پژوهشگاه فضایی ایران، این موارد در دستور کار هیات امنا قرار دارد و در جلسات این هیات تصمیمات نهایی اخذ می‌شود.

در این جلسه همچنین دکتر سودابه  رادفر ضمن اشاره به جایگاه پژوهشگاه فضایی ایران در مجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و دولت ، بر ظرفیت‌های بالقوه این پژوهشگاه برای حضور زنان در حوزه فناوری‌های فضایی تاکید و  ابراز امیدواری نمود که در مجموعه پژوهشگاه  فضایی ایران  سهمیه بندی شغلی بر مبنای شایسته‌سالاری و توجه به توانمندی‌های بانوان تخصیص یابد.

مسئول امور زنان و خانواده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین بیان کرد جامعه با به کارگیری صرف نیمی از جمعیت خود نمی‌تواند به توسعه متوازن و پایدار دست‌یابد. وی افزود دولت تدبیر و امید نیز بر همین مبنا بر به کارگیری بانوان در مناصب مهم برای دستیابی به توسعه متوازن تاکید دارد.

دکتر رادفر، ضمن بیان میزان رشد کلی  آمار اشتغال رسمی بانوان در سال گذشته، به رشد بالای ۱۸۸ درصدی انتصاب بانوان در رده‌های مدیریتی میانی و بالایی در دولت یازدهم و به ویژه در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اشاره کرد و گفت اگر بانوان در پست‌های مدیریتی قرار نگیرند، کل جامعه از این نابرابری متضرر خواهد شد چرا که نتوانسته است از این پتانسیل عظیم استفاده نماید.

مسئول امور زنان و خانواده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین بر موضوع توانمندسازی زنان به ویژه در حوزه‌های مدیریتی تاکید نمود .

در این نشست همچنین، فاطمه علیمردانی مدیر دفتر ریاست، روابط‌عمومی و امور بین‌الملل پژوهشگاه ضمن تشریح فعالیت‌های این پژوهشگاه در خصوص طراحی و ساخت ماهواره‌ها و رانشگرهای فضایی و ناوبری اظهار داشت در بسیاری از پروژه‌های مهم پژوهشگاه، بانوان متخصص نقش موثری دارند.

وی همچنین آماری از بانوان شاغل در پژوهشگاه فضایی به تفکیک وضعیت استخدامی، مقطع تحصیلی و تعداد آنها در واحدهای مختلف ارائه نمود.

در هجدهمین جلسه شورای مسئولان و مشاوران امور زنان وخانواده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و مجموعه‌های وابسته  همچنین مسائل مرتبط به امور بانوان مجموعه پژوهشگاه فضایی ایران مطرح شد.

در شورای مشاوران امور زنان و خانواده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید شد: