برگزاری بزرگترین رویداد هوا فضایی کشور در دانشگاه خواجه نصیر

دبیر شانزدهمین همایش هوا و فضا اعلام کرد: امسال شانزدهمین همایش هوا و فضا، بزرگترین رویداد هوا فضایی کشور سوم تا پنجم اسفند ماه در دانشگاه خواجه نصیر برگزار می شود. برگزاری بزرگترین رویداد هوا فضایی کشور در دانشگاه خواجه نصیر

حسن کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی امسال شانزدهمین کنفرانس بین المللی انجمن هوا فضا را برگزار می کند.

وی ادامه داد: این دومین بار است که این کنفرانس توسط دانشگاه خواجه نصیر برگزار می شود، ششمین کنفرانس مذکور نیز توسط این دانشگاه برگزار شده بود.

دبیر شانزدهمین همایش هوا و فضا افزود: این کنفرانس در روزهای سوم تا پنجم اسفند ماه سال جاری در دانشکده هوا فضای دانشگاه خواجه نصیر برگزار شده و بزرگترین رویداد هوا فضایی کشور محسوب می شود.

وی ادامه داد: این کنفرانس شش محور اصلی دارد که شامل آیرو دینامیک، پیش رانش، دینامیک پرواز و کنترل، سازه های هوا فضایی، علوم و فناوری فضایی و مدیریت صنایع هوا فضا می شود.

کریمی خاطرنشان کرد: در حاشیه این کنفرانس نمایشگاهی از شرکت های دانش بنیان و شرکت های هوا فضایی خصوصی، دانشگاهی و شرکت های دانش بنیان مراکز دولتی برگزار می شود، همچنین تعداد قابل توجهی کارگاه های آموزشی در بازه های زمانی مختلف برگزار خواهد شد.

وی اضافه کرد: از نکات مهم این کنفرانس این است که امسال حوزه بین المللی این همایش را پر رنگ تر برگزار خواهیم کرد و در تدارک هستیم از متخصصان حوزه های هوا فضا در زمینه های مختلف و کشورهای صاحب تکنولوژی برای حضور دراین کنفرانس دعوت کنیم.