دومین همایش آشنایی با علوم و فناوری فضایی و کاربردهای آن برگزار شد

دومین همایش آشنایی با علوم و فناوری فضایی و کاربردهای آن در روز یکشنبه مورخ ۱۸ مهر سال‌جاری در پژوهشگاه فضایی ایران برگزار شد. دومین همایش آشنایی با علوم و فناوری فضایی و کاربردهای آن برگزار شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فضایی ایران این همایش همزمان با هفته جهانی فضا و به منظور آموزش و آشنایی نوجوانان و جوانان  با دست‌آوردهای علمی و فناوری و کاربرد آن در زندگی انسان و ترویج فرهنگ فضایی برگزار شد.

بنا‌بر این گزارش، در دومین همایش آشنایی با علوم و فناوری فضایی و کاربردهای آن  که با حضور دانش آموزان مقطع دبیرستانی مناطق ۱۹ گانه آموزش و پرورش شهر تهران در پژوهشگاه فضایی ایران برگزار شد، برنامه‌های متنوع آموزشی با هدف ترویج فرهنگ فضایی به اجرا درآمد.

دومین همایش آشنایی با علوم و فناوری فضایی و کاربردهای آن برگزار شد

در این همایش، چندکارگاه آموزشی با هدف آشنایی دانش آموزان با مفاهیم فناوری‌های فضایی برگزار شد که از آن جمله کارگاه های معرفی انواع ماهواره‌ها و مدارها، کاربرد سنجش از دور در زندگی بشر، ابعاد عالم، عکاسی نجومی و سنجش از دور توانمندساز انسان‌ها در حفظ محیط زیست بود.

افزون بر این، شرکت‌کنندگان در این همایش در کارگاه ساخت ماکت ماهواره و خلاقیت که شامل داستان‌نویسی و نقاشی در حوزه فضا است، شرکت نمودند.

سوای این،  برنامه رصد خورشید در این همایش برای دانش‌آموزان برگزار شد و همچنین آنها فرصت بازدید از مرکز آزمون و یک پارچه‌سازی سامانه‌های فضایی پژوهشگاه فضایی ایران  را داشتند.

در جنب این همایش،  نمایشگاهی از دستآوردهای پژوهشگاه فضایی ایران در حوزه علوم و فناوری فضایی تشکیل شده که مورد بازدید شرکت‌کنندگان در همایش قرار گرفت.

خاطرنشان می‌سازد هفته جهانی فضا رویدادی بین‌المللی است که از سال ۲۰۰۰ تاکنون هر ساله در روزهای ۴ تا ۱۰ اکتبر برگزار میشود .

شعار هفته جهانی فضا ۲۰۱۶، "سنجش از دور؛ توانمندسازی آینده" است که با هدف آشنایی عموم مردم با نتایج ارزشمند علم و فناوری سنجش از دور و رصد زمین از فضا و کاربرد آن در جهت بهبود زندگی بشر انتخاب شده است.

سنجش از دور که با اختراع هواپیما متولد شد و با توسعه صنعت هوایی رشد کرد، با ساخت و پرتاب ماهواره‌های سنجشی و توسعه صنایع فضایی متحول شد و اکنون ابزاری ارزشمندی برای بشر در دستیابی به تصاویر و اطلاعات مورد نظر است.