پژوهشکده مکانیک ظرفیت بالایی برای تجاری‌سازی دست‌آوردهای خود دارد

رئیس پژوهشگاه فضایی ایران گفت: پژوهشکده مکانیک این پژوهشگاه، ظرفیت بالایی برای تجاری سازی دست‌آوردهای فناوری و محصولات و توانمندی های خود دارد. پژوهشکده مکانیک ظرفیت بالایی برای تجاریسازی دستآوردهای خود دارد

وی با بیان مطلب فوق افزود: اغلب طرح‌های پژوهشی اجرا شده در پژوهشکده مکانیک پژوهشگاه فضایی ایران  که سابقه طولانی خدمت و فعالیت دارد، درجهت رفع نیازها و مشکلات واحدهای مختلف صنعتی کشور تعریف شده و به اجرا درآمده که برخی از آن‌ها در قالب طرح‌های تجاری و احداث واحدها و نمونه‌های مختلف به صنایع عرضه شده‌اند و برخی دیگر نیز با کسب دانش‌فنی لازم ، نمونه‌هایی کارآمد و عینی از پروژه‌های دانش‌بنیان هستند که میتوانند تجاری‌سازی شده و در رفع نیازهای برخی صنایع داخلی  موثر باشند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فضایی ایران، دکتر حسن حدادپور رئیس این پژوهشگاه به همراه هیاتی روز یکشنبه مورخ ۲۸ شهریور سال‌جاری در پژوهشکده مکانیک در شیراز حضور یافته بود و ضمن دیدار با مسئولان این پژوهشکده، بر تلاش برای تجاری‌سازی دست‌آوردهای حاصله تاکید نمود.

بنا بر این گزارش، در این دیدار، رئیس پژوهشگاه فضایی ایران و هیات همراه، ابتدا در نشستی با حضور ریاست، معاونان و مدیران گروه‌ها و پروژه‌های پژوهشکده مکانیک در جریان چگونگی اجرای پروژه‌ها و روند پیشرفت کارها و مشکلات و موانع موجود در این پژوهشکده قرار گرفتند. پژوهشکده مکانیک ظرفیت بالایی برای تجاریسازی دستآوردهای خود دارد

در این نشست، دکتر رحیم اقرء رئیس پژوهشکده مکانیک پژوهشگاه فضایی ایران گزارشی را از آمار نیروهای انسانی، وضعیت پروژه ها و تولیدات علمی  و فعالیت های صورت‌گرفته در حوزه‌های عمرانی و رفاهی  این پژوهشکده ارائه نمود و چالش ها و موانع موجود را برشمرد.

دکتر اقرء اظهار داشت بر اساس سیاست‌های ابلاغی، این پژوهشکده در حوزه رادار تصویربرداری دهانه مصنوعی(SAR)، حسگرهای فضایی و سیستم‌های ذخیره‌ساز انرژی الکتریکی فعالیت میکند و پروژه‌هایی را به اتمام رسانده یا در دست اجرا دارد.

بعد از این نشست، ریاست پژوهشگاه فضایی ایران در جمع کارکنان پژوهشکده مکانیک حضور یافت و به بررسی مسائل و موارد مطرح شده از سوی آنان پرداخت.

در این دیدار، همچنین از امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی این پژوهشکده از جمله آزمایشگاه‌های تونل باد، متالورژی، شیمی  پلیمر، خواص مکانیکی، آنالیز مواد و کارگاه‌های پایلوت و ساخت بازدید به عمل آمد.