۳ ماهواره ایرانی به فضا پرتاب می شود

ایران در ساخت ماهواره در غرب آسیا و شمال آفریقا ، پس از روسیه و هند در جایگاه بالاتری از بقیه کشورها قرار دارد. ۳ ماهواره ایرانی به فضا پرتاب می شود

۳ ماهواره در یک سال آینده به فضا پرتاب می شود .

رئیس سازمان فضایی کشور در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما در تنکابن با بیان اینکه فناوری های فضایی در امور مخابراتی روزآمد است گفت : قرار داد پرتاب ۳ ماهواره جدید به فضا منعقد شده است.

به گفته دکتر بهرامی ، نخستین ماهواره ای که قرار است نیمه دوم امسال پرتاب شود ماهواره دوستی از دانشگاه شریف است و طلوع از صاایران و ماهواره ای از دانشگاه امیرکبیر هم دو ماهواره دیگر است که تا ۱۲ ماه آینده به فضا پرتاب می شوند .

رئیس سازمان فضایی کشور با اشاره به اینکه این ماهواره ها نسبت به ماهواره های قبلی عملیاتی تر و ارتقایافته تر هستند افزود : قرار است از طریق این ماهواره ها ، میزان پیشرفت کار ماهواره مصباح را ارزیابی کنیم .

به گفته دکتر بهرامی ، ایران در صنعت ساخت ماهواره در غرب آسیا و شمال آفریقا ، پس از روسیه و هند درجایگاهی بالاتر از بقیه کشورها قرار دارد.

ماهواره مصباح نخستین طرح ایران برای ساخت ماهواره پس از انقلاب است که موافقتنامه ساخت آن در سال ۱۳۷۶ میان وزارتخانه‌های علوم و ارتباطات به امضاء رسید و ساخت نمونه آزمایشگاهی این ماهواره با همکاری سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران و مرکز تحقیقات مخابرات و ساخت مدل مهندسی و فضایی آن نیز با همکاری یک شرکت ایتالیایی و نیروهای متخصص داخلی انجام شد.

منبع: خبرگزاری صداوسیما