سه انتصاب در معاونت پژوهش و فناوری پژوهشگاه فضایی

دکتر حسن حدادپور رئیس پژوهشگاه فضایی ایران طی احکام جداگانه ای، جانشین معاونت پژوهش و فناوری،  سرپرست مدیریت پژوهش و فناوری و سرپرست مدیریت آموزشهای تخصصی و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه فضایی ایران را منصوب نمود.

سه انتصاب در معاونت پژوهش و فناوری پژوهشگاه فضایی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فضایی ایران، دکتر حدادپور طی حکمی دکتر حامد صالحی را با حفظ سمت سرپرستی مدیریت دانش به جانشینی معاونت پژوهش و فناوری پژوهشگاه فضایی ایران منصوب نمود.

بنا بر این گزارش، ریاست پژوهشگاه فضایی ایران همچنین در احکام دیگری، مهندس ابراهیم زنجیریان را به سمت سرپرست مدیریت پژوهش و فناوری و مهندس پیمان نیکپی را به سمت سرپرست مدیریت آموزشهای تخصصی و تحصیلات تکمیلی در معاونت پژوهش و فناوری پژوهشگاه منصوب نمود.

در مراسم معارفه این مدیریت ها که امروز یکشنبه مورخ ۹ خرداد سال جاری برگزار شد، دکتر حسن حدادپور رئیس پژوهشگاه فضایی ایران طی سخنانی، بر تلاش در جهت ارتقای وضعیت اعضای هیات علمی پژوهشگاه تاکید نمود.

دکتر حدادپور همچنین با اشاره به ماموریت ها و اهداف پژوهشگاه فضایی ایران و موقعیت آن به عنوان مرکز پژوهشی و فناوری و صنعتی، یادآور شد پروژه ها و پژوهش های این پژوهشگاه باید کاربردی و محصول محور باشد و در این جهت خواستار تعامل بیشتر مدیران و مسئولان این پژوهشگاه با مخاطبان و ذینفعان دستآوردهای این مجموعه شد.

ریاست پژوهشگاه فضایی ایران در بخش دیگری از سخنان خود، بر تجاری سازی دستآوردها و محصولات این پژوهشگاه تاکید نمود و خواستار فعالیت جدی و تلاش مستمر معاونت پژوهش و فناوری پژوهشگاه در این حیطه شد.

شایان ذکر است دکتر حامد صالحی جانشین معاونت پژوهش و فناوری و سرپرست مدیریت دانش پژوهشگاه فضایی ایران دارای دکترای شیمی و عضو هیات علمی در مرتبه دانشیار این پژوهشگاه است. وی با سابقه بیست سال مدیریت در امور پژوهشی و فناوری، دارای بیش از ۴۲ مقاله در مجلات علمی و کنفرانس های معتبر داخلی و خارجی است.

مهندس ابراهیم زنجیریان سرپرست مدیریت پژوهش و فناوری پژوهشگاه فضایی ایران دارای کارشناسی ارشد شیمی آلی و عضو هیات علمی این پژوهشگاه است و سابقه بیست ساله اجرای پروژه های تحقیقاتی کاربردی با تولید محصول و ۱۴ سال سابقه مدیریت گروهای پژوهشی در پژوهشکده سامانه های حمل و نقل فضایی پژوهشگاه را دارد.

مهندس پیمان نیکپی عضو هیات علمی پژوهشگاه فضایی ایران دارای کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک(طراحی کاربردی) است. وی در پروژه های متعددی در پژوهشکده سامانه های ماهواره این پژوهشگاه فعالیت داشته است. آخرین سمت او، معاونت پژوهشی پژوهشکده سامانه های ماهواره بوده است.

گالری تصاویر