بازدید دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف از پژوهشکده سامانه‌های حمل و نقل فضایی

تعدادی از استادان و دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف از پژوهشکده سامانه‌های حمل و نقل فضایی پژوهشگاه فضایی ایران روز چهارشنبه مورخ ۱۵ اردیبهشت سال جاری بازدید نمودند. بازدید دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف از پژوهشکده سامانه‌های حمل و نقل فضایی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فضایی ایران، دانشجویان رشته هوافضای دانشگاه صنعتی شریف به همراه استادان این حوزه طی یک بازدید علمی ۴ ساعته در جریان فعالیت‌های فضایی این پژوهشکده  قرار گرفتند.

بنا بر این گزارش، بازدید کنندگان از  آزمایشگاه بالستیک، آزمایشگاه متالوژی و آزمایشگاه شیمی و پلیمر این پژوهشکده بازدید نمودند.

در ادامه، دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف همچنین از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشکده سامانه‌های حمل ونقل فضایی پژوهشگاه فضایی ایران بازدید نمودند.

قابل ذکراست این بازدید با هدف آگاهی بخشی به دانشجویان رشته های مرتبط و ایجاد ارتباط بین مراکز پژوهشی و فناوری و دانشگاهی انجام شد.

بازدید دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف از پژوهشکده سامانه‌های حمل و نقل فضایی