سفر وزیر ارتباطات به سوئیس به منظور شرکت در اجلاس سران جامعه اطلاعاتی

دکتر واعظی به منظور شرکت در اجلاس جهانی سران جامعه اطلاعاتی و دیدار با وزرای ارتباطات سایر کشورهای جهان به شهر ژنو سفر کرد. سفر وزیر ارتباطات به سوئیس به منظور شرکت در اجلاس سران جامعه اطلاعاتی

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، همزمان با برگزاری اجلاس جهانی ارتباطات و فناوری اطلاعات موسوم به WSIS ۲۰۱۶، دکتر واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز برای شرکت در بزرگترین گردهمایی جهانی سالیانه‌ی سیاست‌گذاران حوزه‌ی ارتباطات و فناوری اطلاعات امسال در قالب نشست جامعه ی اطلاعاتی سال دو هزار و شانزده به محل برگزاری این اجلاس یعنی شهر ژنو سوئیس سفر کرده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این اجلاس ضمن ارایه گزارش پیشرفت‌های اخیر ایران در حوزه جامعه اطلاعاتی، به سخنرانی نیز می پردازد و همچنین قصد دارد تا با مدیران وزرای ارتباطات سایر کشورهای جهان دیدار داشته باشد.

لازم به ذکر است، این مجمع بزرگترین گردهمایی پیشروان حوزه ICT به منظور رشد و توسعه جوامع جهانی است که توسط ITU؛ یونسکو؛ UNDP‌ و UNCTAD برگزار می شود.

در طی این سال ها مجمع WSIS ثابت کرده که مکانیزم کارآمدی برای هماهنگی بین فعالان ذینفع و فراهم کننده بستری مناسب برای تبادل اطلاعات؛ تولید علم و دانش و به اشتراک‌گذاری تجارب و کمک به همکاریهای دولتی و خصوصی برای رسیدن به اهداف توسعه پیشرفته است.

یکی از بحثهای اساسی که در محافل مختلف از آن یاد میشود بحث حاکمیت اینترنت است. جامعه بین‌المللی باید تمام خطرات و آسیب‌پذیریهایی که دولتها؛ سازمانها و شهروندان را تهدید میکند مورد بررسی قرار دهد تا به رشد دیجیتالی و نوآوری کمک کند.

باید خاطرنشان کرد؛ ژنو بعنوان هاب اصلی برای مذاکره و مناظره شناخته میشود و پتانسیل لازم برای تبدیل شدن به هاب دیجیتالی را دارد.

پلتفرم اینترنت ژنو در طی ۵ روز برگزاری می تواند دستاوردهای بسیار مهمی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در سراسر دنیا داشته باشد.