شعار امسال ITU ، کارآفرینی ICT به منظور تأثیر اجتماعی

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات گفت:‌شعار امسال ITU در روز جهانی ارتباطات ‌۱۷ می ۲۰۱۶، روز جهانی جامعه اطلاعاتی و مخابرات (WTISD ۲۰۱۶)" کارآفرینی ICT به منظور تأثیر اجتماعی " مطرح شده است. دکتر فرنقی زاد خبرداد: شعار امسال ITU ، کارآفرینی ICT به منظور تأثیر اجتماعی

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی  وزارت ارتباطات  و فناوری اطلاعات، رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات ،‌ براساس اطلاعیه مندرج در سایتITU ،کارآفرینان حوزه­ ی ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ استارتاپها و شرکتهای کوچک و متوسط(SMEها) نقش ویژه و مرتبطی در تضمین رشد اقتصادی به شیوه ای پایدار و فراگیر دارند.

آنها با پتانسیل منحصر به فردشان برای ایجاد تاثیر طولانی مدت در اقتصاد جهانی، منطقه ای و ملی، در توسعه راه حل های نوآورانه و ICT محور در تلاشند و همچنین در اقتصاد دانش بنیان فعلی به عنوان منبع مهم مشاغل جدید، به ویژه برای جوانان شناخته می شوند.

وی اظهارکرد: موضوع  WTISD-۱۶ درخصوص شکوفا کردن پتانسیل ICT ها برای نوآوران و کارآفرینان جوان، شرکتهای کوچک و متوسط و استارتاپهای  نوآورانه و مراکز فناوری به عنوان پیشرانان راه حل های نوآورانه و عملی برای تسریع  پیشرفت در دستیابی به اهداف توسعه پایدار بین المللی، با تمرکز بر شرکتهای کوچک و متوسط از کشورهای در حال توسعه؛ در خط کاری ITU است.

فرنقی زاد تصریح کرد:با توجه به نامگذاری  سال ۹۵ به عنوان  سال اقتصاد مقاومتی  اقدام و عمل  و نقش ICT   در توسعه  همه جانبه کشور  می توان  ازاین حوزه  برای  اشتغالزایی و تولید ثروت ملی  استفاده  بیشتر ی کرد.