هم‌زمان با ایام دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی

کتابخانه دیجیتال پژوهشگاه فضایی ایران افتتاح شد

کتابخانه دیجیتال پژوهشگاه فضایی ایران هم‌زمان با ایام مبارک دهه فجر انقلاب اسلامی با حضور ریاست پژوهشگاه فضایی ایران در روز چهارشنبه ۲۱ بهمن ماه افتتاح شد.

هم‌زمان با ایام دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی کتابخانه دیجیتال پژوهشگاه فضایی ایران افتتاح شد

کتابخانه دیجیتال پژوهشگاه فضایی ایران از تاریخ ۱۳۹۴,۱۰,۱۹ به صورت آزمایشی آغاز به کار نموده و در تاریخ ۱۳۹۴,۱۱,۲۱ با حضور دکتر حسن حدادپور، رئیس پژوهشگاه فضایی ایران و جمعی از معاونین و مدیران این مجموعه به صورت رسمی آغاز به کار نمود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فضایی ایران، کتابخانه دیجیتال این پژوهشگاه، مجموعه‌ای از بیش از ۱۰۰ هزار عنوان کتاب، مقاله و استانداردهای موجود در حوزه علوم و فنون فضایی است که برای ایجاد دسترسی به تمام اطلاعات و دانش فضایی از طریق یک درگاه واحد گردآوری شده است.

بنابراین گزارش، نحوه دسترسی به این کتابخانه در حال حاضر مخصوص پرسنل پژوهشگاه فضایی ایران و پژوهشکده‌های زیر مجموعه آن از طریق وبگاه این پژوهشگاه به آدرس www.isrc.ac.ir است.

منابع موجود در کتابخانه دیجیتال پژوهشگاه فضایی ایران عبارتند از:

• ۱۰۱۹۹۹ عنوان استاندارد از انجمن های معتبری مانند AIAA,IEEE,ISO,ASME,ASTM, DIN, BSI,IEC,…
    • ۴۱۰۲ عنوان کتاب گردآوری شده از پژوهشکده ‏ها و پژوهشگاه
    • ۶۰۴۴ عنوان مقاله تهیه شده از سیستم تحویل مدرک
    • ۳۶۴۹ عنوان کتاب چاپی موجود در پژوهشکده ‏ها

هدف از راه‌اندازی این کتابخانه دیجیتال در چهار محور خلاصه شده است:

• ایجاد پایگاه جامع و یکپارچه از منابع دانشی موجود در حوزه فضا
    • راه‏ اندازی خدمات تخصصی و مرجع دانش فضایی در سطح پژوهشگاه (ستاد پژوهشگاه و پژوهشکده های وابسته) و کشور
    • دسترس‏ پذیر ساختن منابع کمیاب از طریق دیجیتال ‏سازی
    • افزایش علاقمندان به حوزه علوم فضایی و نیاز به یک مرکز اطلاعاتی مرجع فضایی در سطح ملی