معاون حقوقی، امور دولت و مجلس وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از پژوهشکده مکانیک پژوهشگاه فضایی ایران دیدار نمود. بازدید معاون حقوقی،امور دولت و مجلس وزارت ارتباطات از پژوهشکده مکانیک پژوهشگاه فضایی ایران

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فضایی ایران، دکتر مرتضی براری معاون حقوقی، امور دولت و مجلس وزارت ارتباطات فناوری اطلاعات روز سه شنبه مورخ ۱۵ دی سال‌جاری از پژوهشکده مکانیک پژوهشگاه فضایی ایران در شیراز بازدید نمود.

بنابر این گزارش، در این دیدار، دکتر هاشمی مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس، مهندس وحید مختاری مدیر کل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه جنوب و مهندس واعظ‌پور مدیر کل پست استان و جمعی از مدیران حوزه ICT استان فارس نیز حضور داشتند.

معاون حقوقی، امور دولت و مجلس وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در این دیدار، به زیرساخت‌های موجود در حوزهICT  اشاره نمود و در خصوص لزوم استفاده بهینه از این ظرفیت‌ها در بخش دولتی و غیردولتی و در نتیجه ایجاد فرصت‌های شغلی و افزایش تولید ناخالص ملی بر بستر فناوری اطلاعات مطالبی را بیان نمود.

دکتر براری، همچنین بر ارتباط سازمان‌های زیر مجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در استان فارس با دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی استان و افزایش سهم استان به ویژه پژوهشکده مکانیک به عنوان نماینده حوزه فضایی در استان فارس از بودجه فضایی کشور و ایجاد و افزایش اشتغال در این حوزه تاکید کرد.

در این دیدار، دکتر محمد سرشار رئیس پژوهشکده مکانیک به معرفی این پژوهشکده و قابلیت‌ها و توانمندی‌های آن در حوزه فضا و ICT پرداخت و خواستار ارتباط و تعاملات بیشتر بین حوزه ICT و این پژوهشکده در جهت ایجاد بسترهای مناسب برای رشد فعالیت‌های فضایی و نیز فناوری اطلاعات در استان فارس شد.