معاون وزیر و رئیس سازمان فضایی ایران بر لزوم همکاری‌های مشترک میان سازمان‌ها و مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی فعال در عرصه فضا تاکید نمود. معاون وزیر و رئیس سازمان فضایی ایران:تاکید بر لزوم همکاری‌های مشترک در عرصه فناوری‌های فضایی

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه فضایی ایران، دکتر محسن بهرامی معاون وزیر و رئیس سازمان فضایی ایران و معاونان این سازمان در روز دوشنبه مورخ  ۲۵ آبان سال جاری، در پژوهشگاه فضایی ایران حضور یافته و در نشستی با حضور ریاست، معاونان و مدیران این پژوهشگاه شرکت نمودند.

بنابراین گزارش، در این نشست، دکتر بهرامی طی سخنانی بر داشتن نگاه ملی در برنامه‌ریزی و اجرای فعالیت‌های فضایی تاکید نمود و اظهار داشت: سازمان فضایی و پژوهشگاه فضایی ایران وظایف مهمی را در بعد ملی در حوزه علم و فناوری فضایی به عهده دارند که در جایگاه ایران در عرصه بین‌الملل در این حوزه نقش موثری می‌تواند داشته باشد.

وی افزود: به منظور توسعه علم و فناوری فضایی کشور و حضور پررنگ در عرصه بین‌الملل، لازم است سازمان فضایی ایران، پژوهشگاه فضایی ایران و دیگر دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی دست‌اندرکار در این حوزه با همدیگر در تعامل بوده و هم فکر و هماهنگ در پیشبرد پروژه‌ها و فعالیت‌ها همکاری‌های مشترک داشته باشند.

در ادامه این نشست، دکتر حسن حدادپور سرپرست پژوهشگاه فضایی ایران، با اشاره به جایگاه ایران در باشگاه فضایی جهان و ظرفیت‌های علمی موجود درکشور در این خصوص، اظهار داشت: باید با عزمی جدی، حرکتی جهادی و بسیجی، خود را به فناوری روز دنیا در عرصه فضا رسانده و ضمن برآورده نمودن نیازهای داخلی در این عرصه، برای توسعه کشور در علم و فناوری فضایی تلاش نماییم.

سرپرست پژوهشگاه فضایی ایران همچنین بر لزوم بازنگری در پروژه‌ها و فعالیت‌‌های فضایی و شفاف نمودن برنامه ده‌ساله این حوزه تاکید نمود.