وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات بازدید کرد

بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات که روز گذشته به طور رسمی با حضور ریاست جمهوری افتتاح شد، امروز میزبان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و هیات همراه بود. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات بازدید کرد

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر واعظی به همراه جمعی از مدیران وزارت و خانم دکتر داداندیش، با حضور در مصلای تهران از بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات بازدید کرد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعاتکه با هدف ترویج فرهنگ مطالعه و ارج نهادن به رسانه ها به عنوان رکن چهارم دموکراسی، دراین نمایشگاه حضور یافته بود، در بدو ورود به سالن مطبوعات مورد استقبال وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار گرفت، با تاکید بر اهمیت تولید محتوا در کشور گفت: هر چه در فضای مجازی افراد معتقد و متدین بیشتری باشند، تولید و انتشار باورهای اعتقادی بیشتر می شود.

دکتر واعظی با تقدیر از برگزار کنندگان این نمایشگاه اظهار داشت: نمایشگاه امسال از سال گذشته پربارتر بوده و نسبت به سال گذشته نوآوری بیشتری دارد و به همان میزان هم استقبال عمومی از آن خوب بوده است.

وی خاطر نشان کرد: جا دارد فضای تعامل بین صاحبان قلم در مدتی که با هم در یک محیط جمع می شوند، بیشتر شود و در عین حال رسانه بتواند در کشور به اعتماد سازی در بین مردم بپردازد و در شرایط فعلی، نقش و رسالت سنگین خود را به خوبی ایفا کند.

دکتر واعظی ادامه داد: امیدوارم نمایشگاه بتواند به افزایش آگاهی مردم بینجامد.

وی شعار امسال نمایشگاه را خوب برشمرد و افزود: جامعه ای که دارای نقد منصفانه و دلسوزانه نباشد جامعه پویایی نیست و همواره تمام مقامات جمهوری اسلامی بر این موضوع تاکید داشته اند.

وی تاکید کرد: باید بین نقدسازنده و تخریب تمایز قایل شد و اگر رسانه ها بتواند خوب عمل کنند فارغ از مسایل سیاسی و جناحی، می توانند منشاء خیر در جامعه شوند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه سیاست جدی دولت را پیاده سازی دولت الکترونیک بر شمرد و با اشاره به اقدامات صورت گرفته جهت توسعه بخش ICT در کشور گفت: خوشبختانه از آغاز به کار دولت یازدهم در بخش پهنای باند، دیتا و انتقال شاهد رشد خوبی بوده ایم به طوری که پهنای باند در حال حاضر ۴ برابر شده است و در چند ماه آینده به ۴هزار گیگابیت خواهد رسید.

دکتر واعظی در عین حال تصریح کرد: توسعه زیرساخت های فنی زمان بر است و برنامه ها تهیه و طبق آن به پیش می رود.