دکتر واعظی با حیدر العبادی نخست وزیر عراق دیدار کرد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در دیدار با حیدر العبادی نخست وزیر عراق با اشاره به تفاهمات و توافقات صورت گرفته، از عزم و اراده وزارت ارتباطات و شرکت های بخش خصوصی همراه در توسعه همکاری های مشترک در حوزه ICT و ارتباط مستقیم شبکه های دو کشور خبر داد و گفت: در هفته جاری آماده سازی زیرساخت ها جهت برگزاری هر چه مطلوب تر مراسم اربعین حسینی و ارایه خدمات گسترده ارتباطی و اینترنتی صورت خواهد گرفت. دکتر واعظی با حیدر العبادی نخست وزیر عراق دیدار کرد

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات, دکتر واعظی در این دیدار ضمن عرض تسلیت ایام شهادت امام حسین(ع) و ابلاغ سلام مقامات کشورمان به وی، با اشاره به زمینه همکاریهای پست، پست بانک، دولت الکترونیک، صیانت اجتماعی و امنیت شبکه و از جمله همکاریهای مشترک در مجامع بین المللی به امضای یک سند جامع در این چارچوب اشاره و اعلام کرد: وزارت ارتباطات به کلیه توافقات صورت گرفته پایبند بوده و نسبت به اجرای آن اقدام خواهد کرد تا زایرین دو کشور از نتایج و دستاورد این تصمیمات بهره مند شوند.

در این دیدار، دکتر واعظی از آمادگی بخش خصوصی و از جمله اپراتور بزرگ ایران در مشارکت در پروژه اپراتور چهارم عراق خبر داد و با بیان دیدگاه و نظرات جمهوری اسلامی و مقامات کشور را نسبت به ملت و دولت عراق گفت: ما خواهان موفقیت دولت عراق بوده و در کلیه بخش ها تلاش می کنیم بتواند به وظایف و تعهدات خود عمل کند.

وی با اشاره به حضور گروه های تروریستی و افراطی و خشونت طلب در منطقه، گفت: حضور این گروه های جنایتکار در هر یک از کشورها خطرناک و در جهت بی ثباتی منطقه خواهد بود.

دکتر واعظی از پیشرفت های اخیر عراق در مبارزه با داعش استقبال و ابراز امیدواری کرد این پیروزی های اخیر ادامه داشته و کشورها با خرد و عقلانیت بتوانند نسبت به حل و فصل بحرانهای منطقه ای و به خصوص وضعیت اسفبار یمن عمل کنند.

نخست وزیر عراق نیز در این دیدار با استقبال از همکاری های ارتباطی و تکنولوژیک و انتفاع ملت های دو طرف گفت: این تلاش ها به خصوص ارایه خدمات مطلوب و مناسب به زایرین دو کشور بسیار مطلوب است و انشاالله با کمک ایران عقب ماندگی های دوران اشغال عراق جبران شود.