حضور چشمگیر مردم در جشنواره فضا

جشنواره فضا با استقبال و حضور چشمگیر  مردم  طی  دو روز در هفته جهانی فضا برگزار شد.

حضور چشمگیر مردم در جشنواره فضا

جشنواره فضا که به مناسبت هفته جهانی فضا به همت پژوهشگاه فضایی ایران و با همکاری آسمان‌نما و مرکز علم گنبد مینا در روزهای ۱۶ و ۱۷ مهر سال‌حاری برگزار شد، مورد استقبال گسترده و وسیع مردم به‌ویژه دانش‌آموزان و دانشجویان قرار گرفت و در  برنامه‌های متنوع این جشنواره شرکت نموده و با دست‌آوردهای علوم و فناوری‌های فضایی آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فضایی ایران، شرکت‌کنندگان در جشنواره فضا،  در کارگاه‌های آموزشی برگزار شده  با ابعاد عالم و  فضای ماورای جو  آشنا شدند و  به عرصه ماهواره‌ها رفته و اطلاعاتی در این خصوص کسب نمودند.

افزون بر این، شرکت‌کنندگان در این کارگاه‌ها،  اولین گام‌های نجوم آماتوری  را آموخته و نیز اعجاز و شگفتی‌های قرآن در بحث فضا  را مرور کردند.

بنا یر این گزارش، از دیگر کارگاه‌های برگزار شده، ساخت ماکت ماهواره بود که بسیار مورد توجه افراد در رده‌های سنی مختلف قرار گرفت.

در این جشنواره، بازدیدکنندگان در غرفه ابزارآلات نجومی با  نحوه کارکردن با این ابزار  آشنا شده و پرسش های خود را مطرح نمودند.

شرکت‌کنندگان در این جشنواره، همچنین فرصت دیدار از نمایشگاه فناوری‌فضایی و دست‌آوردهای ارزنده  متخصصان و محققان کشورمان در این عرصه از جمله طراحی و ساخت و پرتاب ماهواره‌ها و کاوشگرها را داشتند.

از دیگر موارد جذاب این جشنواره، به‌ویژه برای کودکان و نوجوانان،  نقاشی دیواری در موضوعات فضایی بود که افراد بسیاری را به‌سوی خود جلب کرد. ضمن آن‌که گالری نقاشی افرادی در همین رده سنی که در مسابقه نقاشی "من و فضا" شرکت کرده‌بودند، در  جشنواره دائر بود و مورد بازدید قرار می‌گرفت.

در ادمه این برنامه‌ها، شرکت‌کنندگان  در آسمان‌نمای گنبد مینا فیلم‌های علمی و جذاب سه‌بعدی در حوزه فضا را مشاهده نمودند.