مراسم یادبود دکتر احمد حاتمی برگزار شد

مراسم گرامی‌داشت و یادبود مرحوم دکتر احمد حاتمی دانشمند فرهیخته و ولایت‌مدار در روز سه‌شنبه مورخ ۳۱ شهریور سال‌جاری برگزار شد. مراسم یادبود دکتر احمد حاتمی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فضایی ایران، در این مراسم که با حضور دکتر واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات  در حسینیه پیامبر اعظم برگزار شد، خانواده و بستگان آن مرحوم و جمعی از معاونان و مدیران و کارکنان  وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، پژوهشگاه فضایی ایران ، سازمان فضایی ایران شرکت داشتند.

افزون بر این، مسئولان و مدیرانی از  شرکت ملی نفت، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت دفاع، جهاد خودکفایی سپاه و  شرکت مپنا در این مراسم حضور داشتند.

در مراسم گرامی‌داشت و یادبود این جهادگر اندیشمند که از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و پژوهشگاه فضایی ایران برگزار شد، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر جمشید معصومی معاون پژوهشی مدرسه عالی شهید مطهری با اشاره به برخی فضایل علمی و اخلاقی دکتر حاتمی، ایشان را دانشمندی وارسته دانست که در راه سازندگی خویشتن خویش و ترویج دین تلاش بسیاری نمود.

در پایان این مراسم، آقای دکتر واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اعضای خانواده آن مرحوم دیدار و گفت‌وگو نمودند.

یادآور می‌شود دکتر احمد حاتمی عضو هیات علمی پژوهشکده سامانه‌های حمل و نقل فضایی پژوهشگاه فضایی ایران در بیستم شهریور سال جاری، در موسم حج ابراهیمی، هنگام کمک به مصدومان حادثه دلخراش مسجدالحرام، دچار سانحه شد و جان به جان‌آفرین تسلیم کرد.

مراسم یادبود دکتر احمد حاتمی برگزار شد