پیکر دانشمند کشورمان در گلزار شهدا آرام گرفت

پیکر پاک مرحوم دکتر احمد حاتمی کلشتری عضو هیات علمی پژوهشگاه فضایی ایران امروز جمعه مورخ ۲۷ شهریور در پایان مراسم نماز جمعه تشییع و سپس در گلزار شهدای بهشت زهرا (س) به خاک سپرده شد. دکتر حاتمی

مرحوم دکتر احمد حاتمی از جمله جان باختگان حادثه مسجدالحرام در ۲۰ شهریور سال جاری در مکه مکرمه بود .

پیکر مرحوم دکتر حاتمی دیشب از عربستان وارد مشهد مقدس شد و بعد از طواف حرم مطهر امام رضا (ع)، صبح امروز جمعه به تهران منتقل شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فضایی ایران ،پس از نماز جمعه این هفته  تهران و اقامه نماز میت به امامت آیت الله موحدی کرمانی، مراسم تشییع از مصلای دانشگاه تهران به سمت میدان انقلاب با حضور جمع کثیری از مردم تهران و نمازگزاران انجام شد و سپس پیکر آن مرحوم راهی بهشت زهرا (س) شده و در قطعه ۵۰ گلزار شهدا دفن شد.

دکتر احمد حاتمی عضو هیات علمی پژوهشکده سامانه های حمل و نقل فضایی پژوهشگاه فضایی ایران ۵۵ ساله و دارای فوق دکترای الکترونیک و دکتری مکانیک از دانشگاههای انگلستان بود.وی فوق لیسانس و لیسانس خود را از دانشگاه تهران در رشته مکانیک اخذ نموده بود.

مرحوم دکتر حاتمی اندیشمندی وارسته، با فضایل اخلاقی اسلامی و ولایتمدار بود که در راه اعتلای وجهه علمی میهن اسلامیمان و ترویج فرهنگ دینی بسیار کوشید.

روابط عمومی پژوهشگاه فضایی ایران این ضایعه غم بار را به خانواده آن مرحوم به ویژه همسر ارجمندشان سرکار خانم دکتر فرشته روح افزا معاون محترم شورای فرهنگی اجتماعی زنان تسلیت می گوید.

پیکر دانشمند کشورمان در گلزار شهدا آرام گرفت[تصاویر به روز شد]

دکتر حاتمی