تبریک وزیر ارتباطات به اصحاب رسانه در روز خبرنگار

وزیر ارتباطات در همایش سراسری مدیران پست بانک کشور، ضمن گرامیداشت ۱۷ مرداد روز خبرنگار، این روز را به اصحاب رسانه و همه خبرنگارانی که در سراسر کشور زحمت می کشند و کار می کنند، تبریک گفت و افزود: یاد و خاطره خبرنگارانی که در این راه به شهادت رسیدند را نیز گرامی می داریم. تبریک وزیر ارتباطات به اصحاب رسانه در روز خبرنگار

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر واعظی در ادامه با بیان این که ما در این دولت اعتقادمان بر این است که رسانه ها رکن چهارم نظام هستند، اظهار داشت: بدون ارتباط نزدیک با مردم و بدون این که مردم به درستی از فعالیت هایی که دولت و نظام می کند مطلع شوند، ممکن است فعالیت ها در مسیر نادرست قرار گیرد؛ لذا این رسالتی است که به عهده خبرنگاران عزیز است.

وی خاطر نشان ساخت: خبرنگاران با این رسالت والایی که دارند، باعث می شوند از یک سو، عملکرد  دولتمردان و کارگزاران نظام به اطلاع مردم برسد و از سوی دیگر، انتقادات و مطالبات مردم به ما منتقل شود.

وزیر ارتباطات با تاکید بر این که، عملاً حکومتی که مطالبات مردم و انتقادات آنان را نداند نمی تواند به درستی گام بر دارد، افزود: این رسالت بر عهده خبرنگاران است و در اینجا از فرصت استفاده کرده و این روز را خدمت همه خبرنگاران و اصحاب رسانه تبریک می گویم.