بیستمین سمپوزیوم انسان در فضا

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل پژوهشگاه فضایی ایران، آکادمی بین‌المللی فضانوردی "بیستمین سمپوزیوم انسان در فضا" را در روزهای ۸ تا ۱۲ تیر سال ۱۳۹۴ در شهر پراگ جمهوری چک برگزار می‌کند. بیستمین سمپوزیوم انسان در فضا

این کنفرانس یکی از معتبرترین گردهمایی‌ها در زمینه پروازهای فضایی انسان و تحقیقات مرتبط با آن به شمار می‌رود و حدود چهل سال است که هر دو سال یک بار در یکی کشورهای جهان برگزار می‌شود.

بیستمین سمپوزیوم انسان در فضا، که یک هفته به طول می‌انجامد، فرصت بسیار مناسبی برای دانشمندان، محققان، دانشجویان و تولیدکنندگان تجهیزات است تا در آن به ارائه و ارزیابی پیشرفت‌های نوین و رویکردهای آتی در زمینه کشف تأثیرات محیط پرواز فضایی بر بدن انسان و همچنین معیارهای پشتیبانی از حیات در مأموریت‌های مختلف بپردازند.