ارایه دستاوردهای مجموعه وزارت ارتباطات در دیدار نوروزی با وزیر ارتباطات

دیدار نوروزی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با معاونین، مدیران و کارمندان بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور در مسجد پیامبر اعظم (ص) برگزار شد. ارایه دستاوردهای مجموعه وزارت ارتباطات در دیدار نوروزی با وزیر ارتباطات

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، مهندس خسروی مدیرعامل زیرساخت گفت: با اجرای پروژه ضربت پهنای باند اینترنت دو برابر شد.

وی با بیان این که پروژه ضربت در خرداد ماه سال ۹۳ طراحی شد افزود: با اجرای این پروژه ظرفیت شبکه به دو برابر ظرفیتی که تا آن زمان واگذار شده بود، رسید.

خسروی اجرای پروژه ایپگ را زمینه ساز عمل به تعهدات بین المللی برای اتصال مسیر چابهار و جاسک به آستارا برشمرد و خاطر نشان کرد:  پروژه تدبیر که در انتهای سال ۹۲ کلید زده شده بود، در سال ۹۳ به دستاوردهای قابل توجهی دست یافت.

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت اظهار داشت: امسال پروژه امید را خواهیم داشت که با اجرای آن شبکه  IP داخلی به ۸ برابر افزایش می یابد و با اجرای پروژه توانا با محوریت تمرکز بر تولیدات و محصولات داخلی، در کارها و پروژه های شرکت زمینه توسعه صنعت داخلی در حوزه ICT فراهم می شود.

علی اصغر عمیدیان رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در سخنانی گفت: دستاوردهای کنونی نتیجه تلاش همه حوزه ستادی وزارت اعم از سازمانها و شرکت های وابسته با مدیریت عالی وزیر ارتباطات است.

وی با بیان این که در سال ۹۳ برخی مشکلات بخش خصوصی با کمک نخبگان و مراکز تحقیقاتی رفع شد، افزود: اجرای رومینگ ملی با همکاری همه اپراتورها، راه اندازیG۳ ، تنظیم موافقتنامه تنظیم رادیو ترانک، کاهش قیمت اینترنت، یکسان سازی کدهای مخابراتی، در این سال با موفقیت انجام شد.

عمیدیان از ارایه ۵ سند به مجامع بین المللی و اعطای مجوز به هفت آزمایشگاه داخلی و یک آزمایشگاه خارجی خبر داد و گفت: برای توسعه سامانه طیف فرکانس کشور ۱۰ دستگاه ثابت و سه دستگاه سیار اضافه شد تا سراسر کشور تحت پوشش قرار گیرد.

وی از برنامه های رگولاتوری به صدور پروانه اپراتورهای مجازی، برگزاری مناقصه اپراتور دوم پست، پیاده سازی سیستم بررسی اینترنت اشیاء برای تنظیم مقررات و بررسی نسل۵ اشاره کرد و افزود: در سال ۹۳ در زمینه USO  به ۸ هزار روستا ارتباط اینترنت اختصاص یافت که در سال جاری نیز ۲۵ هزار  روستا در دستور کار قرار دارد.

وی ابراز امیدواری کرد تا با همدلی و همکاری همدیگر در سال جدید به اهداف مد نظر دست یابیم.

فاضلی قائم مقام سازمان فضایی نیز با تشکر از رییس جمهور از تصمیم بر بازگشت سازمان فضایی به آغوش وزارت ارتباطات، گفت: با حمایت ها و اعتبارات برای برنامه ها تخصیص یافته، انشاالله مشکلات رفع و سازمان روند رو به رشد خود را ادامه خواهد داد.

مهندس مهری مدیرعامل شرکت پست نیز با تقدیر از کمک های وزارت به شرکت پست گفت: سال ۹۳ سال سختی برای پست بود که اگر حمایت های بی دریغ وزیر ارتباطات نبود، نمی توانستیم از آسیب ها عبور کنیم.

وی با اشاره به رشد آمارهای پستی، اظهار داشت: سال جدید را با پست هوشمند در خدمت مردم هستیم و با حمایت سازمان فناوری شبکه ملی اطلاعات را راه اندازی کنیم و پست همراه و سامانه الکترونیکی ما نیز در خدمت مردم است.

وی با ابراز امیدواری نسبت به این که سال ۹۴ سال عملکرد بهتر پست باشد گفت: برای سال جدید ۸ طرح جامع پیش بینی کرده ایم.

جهانگرد رییس سازمان فناوری اطلاعات نیز گفت: خانواده ارتباطات بیش از ۱۰۰ هزار مشاغل مستقیم دارد که به ارایه خدمات به مردم مبادرت کردند.

وی افزود: در سال گذشته همه تلاش کردند تا دو کار به سرانجام برسد. یکی اصلاح برنامه ها در افق چشم انداز برنامه بود و دیگری بستر سازی زیرساخت ها که آثار آن را شاهدیم و با ارایه خدمات و انتظار داریم سال آتی سال شکوفایی اقتصاد و کسب و کار این بخش باشد.

صدوقی مدیرعامل ارتباطات سیار نیز با بیان این که در سال ۹۳ همراه اول توسعه زیادی داشت، گفت: در سال ۹۴ شبکه هم توسعه را ادامه می دهیم تا برای زندگی بهتر و کاهش ترافیک و ارائه خدمات همراه نقش موثری داشته باشیم.

وی سال ۹۴ را اثرگذار برشمرد و ابراز امیدواری کرد از آن حداکثر استفاده را بکنند.