بازدید دانشجویان دوره MASTA و DOCSTA دانشگاه بیهانگ از ساختمان مرکزی اپسکو

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل پژوهشگاه فضایی ایران، در تاریخ ۵ آبان سال جاری، بیست و دو نفر از دانشجویان دوره MASTA و DOCSTA دانشگاه بیهانگ از ساختمان مرکزی اپسکو در بیجینگ بازدید کردند. این بازدید با حضور دانشجویانی از کشورهای ایران، بنگلادش، اندونزی، مغولستان، پاکستان، پرو و تایلند انجام شد. بازدید دانشجویان دوره MASTA و DOCSTA دانشگاه بیهانگ از ساختمان مرکزی اپسکو

لازم به ذکر است دوره MASTA دوره کارشناسی ارشد اپسکو است که در دانشگاه بیهانگ چین و پیرو برنامه بورس تحصیلی مشترک اپسکو، دانشگاه بینهانگ و دولت چین برگزار می‌شود و از سال ۲۰۱۰ آغاز شده است.

بازدید دانشجویان دوره MASTA و DOCSTA دانشگاه بیهانگ از ساختمان مرکزی اپسکو

دوره DOCSTA دوره دکتری است که پیرو همان برنامه در سال ۲۰۱۳ آغاز شد. زمینه‌های تخصصی امسال این دوره‌ها عبارتند از: ارتباطات ماهواره‌ای، سامانه‌های ماهواره‌های ناوبری جهانی (GNSS)، و توسعه ماهواره‌های کوچک. در دوره دکتری همچنین به موضوع فناوری‌های فضایی و کاربردهای آن پرداخته می‌شود.

منبع: http://www.apsco.int/