◀ اولین کارگاه آموزشی آکادمی بین المللی فضانوردی با عنوان ماهواره های مکعبی آمریکای لاتین

کد خبر: ۹۳۰۴۰۱۷۲

روابط عمومی و امور بین الملل پژوهشگاه فضایی ایران: اولین کارگاه آموزشی ماهواره های مکعبی آمریکای لاتین⑴ توسط آکادمی بین المللی فضانوردی⑵ با همکاری دانشگاه برازیلیا و با هدف ایجاد یک فضای بین المللی برای ارائه و بحث درباره ماهواره های دانشگاهی و به خصوص ماهواره های مکعبی در روزهای ۲۰-۱۷ آذر ۱۳۹۳ در شهر برازیلیا در کشور برزیل برگزار می شود.

این کارگاه به "کنفرانس آکادمی بین المللی فضانوردی در زمینه مأموریت ماهواره های دانشگاهی" و "کارگاه آموزشی ماهواره های مکعبی اروپا" که معمولاً هر دو سال یکبار در روم برگزار می شوند مربوط است.

با توجه به افزایش روزافزون علاقه به فعالیت های ماهواره های مکعبی و پرتاب های موفقیت آمیز اخیر در آمریکای لاتین، این کارگاه برای به اشتراک گذاری نتایج به دست آمده و ایده های جدید برگزار می شود. این کارگاه همچنین برای محققین جوان و دانشجویان فرصتی برای کسب دانش در زمینه فعالیت های مربوط به ماهواره های مکعبی در کشورهای دیگر است.

مهلت ارسال چکیده مقالات برای این کارگاه آموزشی تا تاریخ ۱۹ مرداد ۱۳۹۳ است.

منبع: http://iaaweb.org/content/view/607/794/
    پانویس ها:
    ⑴1st IAA Latin America Cubesat Workshop
    ⑵ International Academy of Astronautics (IAA)